DŽENTLMENSKI POTEZ RONALDA: Sudija pokazao na penal, a Portugalac priznao da NIJE FAULIRAN (VIDEO)

Autor: M. M.

Sport

27.11.2023

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva scena u azijskoj Ligi šampiona.

DŽENTLMENSKI POTEZ RONALDA: Sudija pokazao na penal, a Portugalac priznao da NIJE FAULIRAN (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Saudijski Al Nasr remijem sa Persepolisom (0:0) osigurao je prvo mesto u grupi E azijske Lige šampiona, ali o potezu Krisitijana Ronalda bruji čitav svet.

Mogao je domaćin već u prvim trenucima susreta da stigne do prednosti, ali je Kristijano Ronaldo pokazao sportski karakter i posle borbe za loptu sa Rafieijem priznao da nije bilo elemenata za penal, iako je arbitar prethodno doneo odluku u korist Portugalca.

 

 

Naime, Ronaldo je u drugom minutu susreta pao pred golom rivala posle borbe zas loptu sa vezistom gostujućeg tima, ali je odmah potom ustao i kineskom sudiji koji je pokazao na belu tačku priznao da nije bilo kontakta potrebnog za najstrožu kaznu.

Ma Ning je potom preinačio odluku, a samo 15 minuta kasnije Lajami je neshvatljivo oštrim startom ostavio igrače Al Nasra na cedilu. Štoper koji je upisao prve minute posle skoro dva meseca otvorenim đonom je ušao u duel sa Sarlakom i doveo domaćina u podređeni položaj.

Vrebali su gosti priliku da naplate igrača više, zatresli čak mrežu Al Nasra u 52. minutu preko Zahedija, ali je pogodak poništen zbog ofsajda, a rezultat je do poslednjeg sudijskog zvižduka ostao nepromenjen, te su se Saudijsci plasirali u narednu fazu.

Kolo pre kraja u grupi E Al Nasr ima 14 bodova, Persepolis ima osam, dok je Al Duhail sakupio četiri, a Istikol poslednji sa dva osvojena boda.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading