"POSLEDNJI PLES": Spektakl u najavi! MESI I RONALDO ponovo jedan protiv drugog!

Autor:

Sport

21.11.2023

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igraće se u Rijadu.

"POSLEDNJI PLES": Spektakl u najavi! MESI I RONALDO ponovo jedan protiv drugog!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi

"Poslednji ples"! Da, tako glasi poruka iz Saudijske Arabije koja na otvaranju Rijad sizon kupa najavljuje možda i poslednji međusobni duel Kristijana Ronalda i Lionela Mesija.

Velikani svetskog fudbala nastupiće jedan protiv drugog u sada već potvrđenom duelu Al Nasra i Intera iz Majamija.

S obzirom na godine, biće to verovatno poslednji put da Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi zaigraju jedan naspram drugog u zvaničnim utakmicama. Pamte se njihovi okršaji u dresovima Real Madrida i Barselone. U 36 međosobnih duela takmičarskog karaktera Argentinac ima bolji rezultat: 16 pobeda naspram 11, koliko je puta slavio Portugalac.

- Prošlo je dosta vremena kako ne igramo u istoj ligi. Takmičili smo se pojedinačno i ekipno za iste ciljeve. Bila je to jako lepa pozornica za nas, ali i za ljude jer su jako uživali. To je lepa uspomena koja će ostati u istoriji fudbala - rekao je Mesi, a Ronaldo nije bio ništa manje rečit kada je govorio o velikom rivalu.

- Ako volite Kristijana, ne morate da mrzite Mesija. Suparništvo više ne postoji. Obojici ide dobro. Nas dvojica smo promenili istoriju fudbala i međusobno se poštujemo. Ne pridajem važnost tom rivalstvu, igramo već 15 godina. Ne kažem da smo prijatelji, ali međusobno poštovanje postoji - napomenuo je fudaler Al Nasra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading