"RONALDOVCI" NAPUNILI STOJKETOVU MREŽU: Srpska Al Feiha nije učinila uslugu Mitru i Sergeju!

Autor:

Sport

28.10.2023

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva trka u saudijskom šampionatu.

"RONALDOVCI" NAPUNILI STOJKETOVU MREŽU: Srpska Al Feiha nije učinila uslugu Mitru i Sergeju!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Al Nasra su ubedljivo savladali Al Feihu rezultatom 3:1 u jednoj od najzanimljivijih utakmica 11. kola saudijskog šampionata. Tim Kristijana Ronalda je pokazao svoju moć i ostvario još jednu pobedu, dok je na golu poraženog tima stajao nekadašnji golman Partizana i selekcije Srbije, Vladimir Stojković.

Gosti su došli do vođstva u 50. minutu golom Taliska, a samo 11 minuta kasnije isti igrač je duplirao prednost svog tima glavom. Izabranici srpskog trenera Vuka Rašovića su se vratili u igru pogotkom Al Suvaiša u 61. minutu, ali nisu uspeli da izbegnu poraz pošto je konačan rezultat postavio Otavio u 74. minutu i overio tri nova boda. Al Nasr sada zaostaje četiri boda za liderom Al Hilalom, koji je sinoć u derbiju pobedio Al Ahli golovima Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinkovića Savića, odnosno autogom Ibanjeza - 3:1. Ono što je dobro jeste da je Ronaldo omanuo u ovom kolu i sada ima samo tri gola više (11) od Mitrovića u trci za najboljeg strelca lige.

Sa druge strane, Al Feihu se nalazi na osmom mestu sa 14 bodova, što je daleko ispod očekivanja. U Rašovićevom timu ponovo nije bilo Milana Pavkova, čak ni na klupi za rezervne igrače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading