OVAJ ČOVEK PRKOSI GODINAMA: Ronaldo (38) otkrio kada će u PENZIJU! "Nastavljam da budem na usluzi"

Autor:

Sport

22.10.2023

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači me čine srećnim, a ja njima donosim radost, kaže ekscentrična legenda fudbala.

OVAJ ČOVEK PRKOSI GODINAMA: Ronaldo (38) otkrio kada će u PENZIJU! "Nastavljam da budem na usluzi"

Foto: https://www.profimedia.rs/

Kristijano Ronaldo nema nameru da ide u penziju, iako ima 38 godina.

Jedan od najboljih igrača svih vremena prkosi godinama i beleži impresivne brojke u Al Nasru, klubu u koji je stigao 1. januara 2023. Portugalski veteran je za klub iz Saudijske Arabije odigrao 31 utakmicu, postigao 26 golova i upisao osam asistencija. Blista i u dresu reprezentacije Portugala i nedavno je selekcije Bosne i Hercegovine u Zenici i meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo postigao dva gola (5:0).

- Igraću ovu sezonu do kraja, ali i narednu sigurno. A, onda ću da saslušam svoje telo, da vidim da li mogu da nastavim i posle toga ili ne - rekao je Ronaldo.

Sa državnim timom bio je prvak Evrope 2016. godine, a taj uspeh imaće priliku da ponovi na narednom EP 2024. u Nemačkoj.

- Navijači me čine srećnim i ja njima donosim radost. Imam 38 godina i nastavljam da budem na usluzi, da pomažem klubu. Moram da budem zahvalan zbog toga. Ono što me dovelo do vrha je naporan rad, ali bez mojih saigrača ništa od svega ne bih uspeo da uradim - dodao je Kristijano Ronaldo.

Osvajač je pet Zlatnih lopti, individualnu nagradu za najboljeg fudbalera sveta, pet titula u Ligi šampiona s Real Madridom i Mančester junajtedom, a nastupao je još i za matični Sporting iz Lisabona i Juventus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading