BRUKA U ZENICI, NAPADNUT KRISTIJANO RONALDO! Navijač uleteo na teren, Portugalac završio na zemlji! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.10.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intervenisala policija.

BRUKA U ZENICI, NAPADNUT KRISTIJANO RONALDO! Navijač uleteo na teren, Portugalac završio na zemlji! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Portugala pobedila je selekciju Bosne i Hercegovine sa čak 5:0 (5:0) u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Osim brutalnih 45 minuta "moreplovaca", meč u Zenici obeležio je skandal domaćih navijača. Naime, jedan od njih je uoči pauze utrčao na teren i povredio Kristijana Ronalda, koji je nakon kontakta završio na terenu. 

Huligana, koji je možda imao nameru samo da se slika sa legendom, ubrzo su organi reda izveli sa terena, a i Kristijano Ronaldo se brzo pridigao i nastavio meč.

 

 

Inače, Ronaldo je već stigao da postigne dva gola. Prvi u petom minutu sa penala, a drugi u 20. minutu na asistenciju Žoaa Feliksa. Treći pogodak delo je Bruna Fernandeša u 25. minutu, dok je Žoao Kanselo u 32, kao i kod Kristijanovog gola, čekao potvrdu iz VAR sobe da nije bio u ofsajdu. Žoao Feliks postigao je pogodak za 5:0 u 41. minutu.

Foto: Tanjug/AP

Ronaldo

Meč na Bilinom Polju u Zenici debi je na selektorskoj klupi za srpskog stručnjaka Sava Miloševića, koji je prethodno na gostovanju Lihtenštajnu upisao prve bodove kao predvodnik "zmajeva".

Portugalci su još u prethodnom kolu izborili plasman na Evro 2024, pošto u J grupi imaju maksimalan učinak. Selekcija Bosne i Hercegovine, evidentno, novim porazom daleko je od EP, barem kroz tekuće kvalifikacije, budući da ima samo devet bodova.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading