JOVETIĆ PRED SRBIJU: Za Marakanu me vežu lepe uspomene, IDEMO NA POBEDU!

Autor:

Sport

16.10.2023

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Crne Gore govorio je pred sutrašnji meč kvalifikacija.

JOVETIĆ PRED SRBIJU: Za Marakanu me vežu lepe uspomene, IDEMO NA POBEDU!

Foto: Starsport

Strahinja Pavlović i Stevan Jovetić

Reprezentativac Crne Gore Stevan Jovetić zvučao je optimistično na konferenciji za medije pred sutrašnji (20.45, stadion "Rajko Mitić") meč protiv Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo naredne godine.

Drugoplasirana Srbija, podsetimo, ima dva boda i utakmicu više od Crne Gore.

- Uvek kad igraš za reprezentaciju postoji pozitivna trema i naboj. Ali kad izađeš na teren to prestaje, sledi fokus na meč. Naravno da jesam spreman, za reprezentaciju uvek. Tu nema govora - kaže napadač Olimpijakosa.

Kaže da odlično poznaje rivala.

- Pratim njihove igre. Individualni kvalitet kod njih je najizraženiji. Mi smo u dobrom naletu, zadnjih nekoliko utakmica smo imali dobre rezultate, spremni smo. Ići ćemo na pobedu - naglašava Jovetić.

Plasman "sokolova" na Evropsko prvenstvo bio bi najveći uspeh u istoriji tamošnjeg fudbala.

- Bio bi najveći uspeh u mojoj karijeri, ako bih odveo reprezentaciju na Evropsko prvenstvo. Emocije su tu, ali to je normalno. Bitno je da ostanemo mirni na terenu i pokažemo šta možemo - isitiče Jovetić, koji je nastupao za Partizan u periodu od 2006. do 2008. godine:

- Lep je osećaj biti ponovo u Beogradu. Proveo sam lepe godine ovde, prelepe uspomene. Za Marakanu me vežu lepe uspomene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading