ALBANAC SA KOSMETA HEROJ "ĐETIĆA": Crna Gora pobedila pred Srbiju!

Autor:

Sport

12.10.2023

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edvin Kuč dvostruki strelac u prijateljskom meču protiv Libana (3:2).

ALBANAC SA KOSMETA HEROJ "ĐETIĆA": Crna Gora pobedila pred Srbiju!

Foto: Starsport

Navijači Crne Gore

Fudbalska reprezentacija Crne Gore savladala je Liban (3:2) u prijateljskom meču, ujedno i generalnoj probi za duel sa Srbijom u Beogradu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Dvostruki strelac i heroj "đetića" bio je debitant Edvin Kuč, član Balkanija sa Kosova i Metohije, kluba koji predstavljaju najveću senzaciju u Ligi konferencija, pošto je minule sedmice sa 2:0 dobio Dinamo iz Zagreba.

Kuč je mrežu gostiju zatresao u 16. i 19. minutu, a pogodio je i Milutin Osmajić u 69. minutu. Golove za Liban postigli su Karim Darvih u 66. i Ali Tneih u 80. minutu.

Crna Gora je na taj način napravila dobru uvertiru pred gostovanje Srbiji u šestom kolu Grupe G. Taj duel je na programu u utorak od 20:45 na stadionu "Rajko Mitić", dok će "orlovi" prethodno gostovati Mađarskoj u subotu (20.45).

Podsetimo, vodi Mađarska sa 10 bodova i utakmicom manje od ostalih, dok je deset sakupila i reprezentacija Srbije. Tik iza "orlova" je Crna Gora sa osam, dok Bugarska i Litvanija imaju po dva. Po dve najsupešnije ekipe idu na šampionat Evrope dogodine u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading