PORTUGALCI NIŠTA NE PREPUŠTAJU SLUČAJU! Evo šta su Ronaldo i ekipa tražili u Zenici

Autor:

Sport

15.10.2023

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Portugala ima posebne uslove

PORTUGALCI NIŠTA NE PREPUŠTAJU SLUČAJU! Evo šta su Ronaldo i ekipa tražili u Zenici

Foto: https://www.profimedia.rs/

Reprezentacija Bosne i Hercegovine dočekuje u ponedeljak u Zenici Porrtugal u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Tako je ekipa predvođena Kristijanom Ronaldom stigla danas u Zenicu, gde će biti i odigran meč.

Portugalci su praktično već osigurali prolaz dalje, tako da će meč u Bosni i Hercegovini igrati s pola snage, s druge strane domaća ekipa prolaz dalje će tražiti u dodatnim kvalifikacijama.

Bez obzira što utakmica neće imati neki poserban rezultatski značaj, samo pojavljivanje Kristijana Ronalda je izazvalo veliku euforiju  među Bosancima. Naime, njegovi navijači su na sve načine pokušali da dobiju sliku sa ovom svetskom zvezdom, ali bez uspeha. Od trenutka sletanja na aerodrom on je imao veliku pratnju i niko nije mogao da mu priđe, pošto ih je čuvalo čak 50 policajaca

Takođe i u hotelu su imali posebne uslove. Tako se u prostorijama gde se kreću ugrači ove reprezentacije mogu naći samo zaposleni hotela i niko više. Takođe, su tražili posebne sobe za masaže, sastanke i rekreacije. Pored svega u Bosnu je doputovao i njihov lični kuvar. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading