TRUDNOJ MINI NAUMOVIĆ NARUŠENO ZDRAVLJE, HITNO POTRAŽILA POMOĆ: Objavom uznemirila javnost, svi se pitaju šta se dešava!

Autor:

Zabava

03.01.2024

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Naumović je podelila uznemirujuću fotografiju, fanovi preplašeni.

TRUDNOJ MINI NAUMOVIĆ NARUŠENO ZDRAVLJE, HITNO POTRAŽILA POMOĆ: Objavom uznemirila javnost, svi se pitaju šta se dešava!

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Voditeljka Mina Naumović, koja je u poodmakloj trudnoći, nedavno je izazvala zabrinutost među svojim pratiocima na Instagramu. Naime, usred noći je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako se inhalira u svom domu zajedno sa verenikom Ognjenom Amidžićem.

Ova objava izazvala je brojne reakcije među njenim pratiocima, koji su iskazali zabrinutost zbog njenog zdravstvenog stanja. Mina je napisala kratku poruku "Inhalacije i podkasti" i istakla tačno vreme objave - 2 sata i 40 minuta posle ponoći.

Trudnoća je period koji zahteva posebnu pažnju i brigu o zdravlju, a Mina Naumović je očigledno svesna važnosti očuvanja svog zdravlja i zdravlja nerođenog deteta. Inhalacije su čest tretman za ublažavanje simptoma prehlade i drugih respiratornih problema, ali je važno da se prati savet lekara, posebno u trudnoći.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Mina Naumović, Instagram

 

Ovom objavom, Mina je izazvala reakcije zabrinutosti i interesovanja među svojim pratiocima, ali nije dalje komentarisala svoje zdravstveno stanje. Ostaje nepoznanica da li je u pitanju obična prehlada ili nešto ozbiljnije, ali je jasno da je briga za zdravlje u fokusu.

Mina Naumović i Ognjen Amidžić već neko vreme unazad izazivaju pažnju javnosti svojim intimnim trenucima koje dele na društvenim mrežama, a ova objava je samo jedna u nizu takvih momenata.

Važno je napomenuti da je ova objava usledila nakon Miminog trudničkog snimka Ognjena Amidžića, koji je takođe izazvao pažnju javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading