"IZDAJICA, JUDA" Amidžićeva izabranica napravila HAOS, objavila KUĆNI VIDEO i pokazala ISTINU!

Autor:

Zabava

27.12.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Naumović napravila totalni hit!

"IZDAJICA, JUDA" Amidžićeva izabranica napravila HAOS, objavila KUĆNI VIDEO i pokazala ISTINU!

Foto: YouTube/Printscreen

Voditeljka Mina Naumović, buduća supruga Ognjena Amidžića, nedavno je javno priznala da je posesivna, posebno od kada je u drugom stanju. Ona je izjavila da očekuje pažnju svog verenika 24/7, što je izazvalo pažnju javnosti.

Na svom Instagram profilu, Mina je objavila video u kom se našalila na svoj račun i opisala kako reaguje kada Ognjen privuče pažnju nečemu drugom. U klipu koji je objavila, nazvala je Ognjena izdajicom i Judom, dok se Ognjen jasno vidi kako je u tom momentu posvetio pažnju nečemu drugom.

 

Ognjen Amidžić nedavno je javno govorio o Mininoj trudnoći, ističući da je presrećan zbog ovog divnog povoda. Naglasio je da su oboje presrećni i da su dugo čekali na ovu vest. Ognjen je priznao da je malo sujeveran i da ne voli previše da priča o tome, ali je istakao da je presrećan zbog dolaska bebe na svet. Izrazio je želju da sve bude kako treba i da beba dođe na svet zdrava.

Iako je Mina istakla svoju posesivnost i očekivanje pažnje od Ognjena, par deluje veoma srećno i uzbuđeno zbog dolaska bebe. Ova vest je razveselila njihove fanove, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje dalje vesti o ovom slavnom paru.

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Mina Naumović i Ognjen Amidžić

 

- Izdajica, Juda... - rekla je Mina na klipu koji je objavila, a na kom se Ognjen vidi i jasno je da je u tom momentu posvetio pažnju nečemu drugom.

Podsetimo, Ognjen Amidžić govorio je nedavno o Mininoj trudnoći.

- Povod je divan. Mogu reći da smo i Mina i ja presrećni. Ovo smo baš i želeli i čekali i desilo se, šta reći. Bukvalno presrećan sam. A sa druge strane, ja sam malo sujeveran, ne volim previše da pričam, samo da bi sve bilo okej - rekao je Ognjen i dodao:

- Od ovoga nema ništa bolje, jače i srećnije da se desi. Tako da možda ću biti jedino srećniji kada beba dođe na svet. Samo daj Bože zdravlja da sve bude kako treba.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading