DRAMA KOD VODITELJKE PINKA: Ognjen i Mina imaju PROBLEME u raju, isplivao SNIMAK šta se dešava u porodičnom domu!

Autor:

Zabava

23.12.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Naumović objavila fotku, koja je izazvala lavinu komentara.

DRAMA KOD VODITELJKE PINKA: Ognjen i Mina imaju PROBLEME u raju, isplivao SNIMAK šta se dešava u porodičnom domu!

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Lepa trudnica i voditeljka Mina Naumović oduševila je svoje fanove objavom na Instagramu, gde je pokazala kako je sa svojim izabranikom Ognjenom Amidžićem ukrasila dom za predstojeće praznike. Jelka je ukrašena, a pokloni već spremni i postavljeni ispod nje, što je izazvalo oduševljenje kod njenih pratilaca.

Posebno su se istakle kugle sa imenom sina voditelja iz prethodnog braka, Matije, što je gest koji je oduševio mnoge. Međutim, Mina je otkrila i jedan simpatičan problem - njihov kućni ljubimac već je "snimio" ukrase sa jelke, što je navelo trudnicu da izrazi svoju strepnju da jelka možda neće dugo ostati ukrasena.

 

- Jelka i pokloni spremni - poručila je lepa trudnica na svom Instagramu, dok su se posebno isticale kugle s njihovim, te imenom sina voditelja iz prethodnog braka, Matije.

Na idućem „storiju", pak, pokazala je zašto malo i strepi kada je raskošna dekoracija u pitanju.

- Jelka možda i neće dugo - prokomentarisala je, aludirajući na kućnog ljubimca koji je ukrase već „snimio".

Foto: Instagram.com

Mina Naumović Instagram

 

Dok je Mina bila zabrinuta zbog ukrasa, Ognjen je opušteno sedeo pored nje, maksimalno uživajući u prazničnoj atmosferi koju su zajedno stvorili. Njihova harmonija i radost zbog predstojećih praznika jasno su vidljivi na fotografijama koje je Mina podelila sa svojim pratiocima.

Kao što Mina i Ognjen uživaju u prazničnoj atmosferi, tako i njihovi fanovi mogu da uživaju u ovoj slatkoj priči koja budi praznični duh i širi pozitivnu energiju u ovom periodu godine. Srećni i spremni za praznike, ovaj par definitivno zrači toplinom i ljubavlju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading