AMIDŽIĆEVA DEVOJKA NAPRAVILA POMETNJU NA MREŽAMA: Zbog fotografije trudne Mine komentari se nižu kao ludi!

Autor:

Zabava

24.11.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka oduševila pratioce izgledom u drugom stanju, svi primećuju da blista!

AMIDŽIĆEVA DEVOJKA NAPRAVILA POMETNJU NA MREŽAMA: Zbog fotografije trudne Mine komentari se nižu kao ludi!

Foto: Instagram.com

Popularna voditeljka televizije Pink, Mina Naumović, privukla je pažnju svojih pratilaca novom selfi fotografijom koja je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama. Na slici, Mina pozira sa širokim osmehom na licu, ističući svoje upečatljive oči i modernu, pletenu kapu koja je dodatno naglasila njen besprekoran stajling. Ova fotografija otkriva da Mina uživa u trudničkim danima i da se oseća sjajno, što je naišlo na oduševljenje njenih vernih pratilaca.

Komentari ispod Minine objave jasno pokazuju koliko je njen izgled oduševio pratioce, koji su je obasuli komplimentima. Njeni široki osmeh i pozitivna energija su dobili brojne pohvale, dok su mnogi izrazili divljenje za njen stil i izgled tokom trudnoće. Ova podrška i ljubav koju dobija od fanova svedoče o tome koliko je Mina omiljena i koliko njeni pratioci uživaju u deljenju ovih posebnih trenutaka sa njom.

 

 

Mina je u vezi sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, sa kojim srećno iščekuje dolazak deteta. Njihova ljubavna priča oduševljava javnost, a sada, sa Miminim trudničkim danima, ova vest je dodatno obradovala sve koji prate njihovu karijeru i životne događaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading