LAZETIĆ PROTIV "SVOJIH"! Bivši trener Partizana OTKRIO loše vesti! TSC desetkovan u Humskoj!

Autor:

Sport

24.11.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri TSC gostuju crno-belima u 16. kolu Superlige Srbije (18.30).

LAZETIĆ PROTIV "SVOJIH"! Bivši trener Partizana OTKRIO loše vesti! TSC desetkovan u Humskoj!

Foto: Starsport

Trener srpskog vicešampiona Žarko Lazetić naglašava da je utakmica protiv Partizana najveći izazov za njegove izabranike, koji ovakve mečeve doživljavaju kao najveću priliku za dokazivanje.

- Šta reći o timu koji veže 13 pobeda, osim da je veoma dobar. I kod kuće i na gostovanjima su pobeđivali, uglavnom ubedljivo, nekad iz preokreta čak i u poslednjim minutima. To govori o njihovom karakteru i motivaciji. Verovatno im pomaže to što ne igraju u Evropi i fokusirani su samo na prvenstvo. Spremamo se za ovaj najveći izazov, nadamo se da ćemo biti konkurentni i da ćemo uspeti da pariramo - rekao je Lazetić.

Klub iz Bačke Topole u subotu (18.30) gostuje crno-belima, koje je iznenadio na startu prvenstva (3:3) pred svojim navijačima.

Foto: star sport

 

- Presudni će biti dueli na sredini terena i videćemo kako ćemo se snaći. Činjenica je da mi najteže utakmice doživljavamo kao najveću priliku - dodao je trener ekipe iz Bačke Topole.

Lazetić je rekao da je tokom prvenstvene pauze ekipa vredno radila, ali i da su dva slobodna dana svima prijala.

- Uspeli smo da obradimo sve faze igre, posebno golove koje smo primali iz izgubljenih lopti, a to nam se događalo i protiv Partizana. Zadovoljan sam kako su momci trenirali tokom pauze. Dobri su i ofanzivno i defanzivno, tako da u Beograd idemo da se takmičimo i pokušamo da pobedimo. Znamo da moramo da budemo najbolji mogući i sreća je što smo konačno imali malo vremena da se pripremimo za ovu i za predstojeće utakmice. Ako uspemo da održimo kontrolu igre i pasova i što je najteže, da donosimo dobre odluke i ostanemo koncentrisani, mislim da ćemo biti na očekivanom nivou.

Osvrnuo se na kadrovsku situaciju u redovima TSC:

- Pred svaku utakmicu ima nekih problema. Đorđeviću je ispalo rame ide na operaciju i on je završio sezonu. Cvetinović je obnovio povredu, dok se Rakonjac i Stanić polako oporavljaju. Jovanović je propustio celu nedelju sa treninzima, ali Pantović je spreman - otkrio je Žarko Lazetić, trener Topolčana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading