AMIDŽIĆEVA TRUDNA DEVOJKA POKAZALA POZADINU: Stomak do zuba, a zadnjica samo seva! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

13.12.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo što se ne porodi, a ne izbija iz teretane!

AMIDŽIĆEVA TRUDNA DEVOJKA POKAZALA POZADINU: Stomak do zuba, a zadnjica samo seva! (FOTO)

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Popularni voditelj Ognjen Amidžić je nedavno započeo vezu sa koleginicom Minom Naumović, nakon razvoda od manekenke Danijele Dimitrovske. Oni su uskoro očekuju prinovu, jer je Mina u durgom stanju i veoma aktivna trudnica.

Naime, čak i u drugom stanju, ona vodi računa o svom fizičkom izgledu, ne preskačući treninge. Nedavno je na društvenim mrežama objavila fotografiju iz teretane, gde je pozirala u uskim helankama i duksu, ističući svoj trudnički stomak i izvajanu pozadinu, na koju je mali broj njenih pratilaca ostao imun.

Republika

Foto: Instagram.com/callmenaumi

Mina Naumović instagram

"Prelepa", "Koliko ti prija trudnoća", "Savršena", samo su neki od komentara.

Podsećanja radi, voditelj Ognjen Amidžić nedavno je priznao da je presrećan zbog trudnoće svoje nove izabranice, ističući da oboje jedva čekaju da prinova dođe na svet, iako ne voli previše da priča o svom privatnom životu.

- Povod je divan. Mogu reći da smo i Mina i ja presrećni. Ovo smo baš i želeli i čekali i desilo se, šta reći. Bukvalno presrećan sam. A sa druge strane, ja sam malo sujeveran, ne volim previše da pričam, samo da bi sve bilo okej. Od ovoga nema ništa bolje, jače i srećnije da se desi. Tako da možda ću biti jedino srećniji kada beba dođe na svet. Samo daj Bože zdravlja da sve bude kako treba - istakao je Ognjen pre par meseci za Republiku, koji iz prethodnog braka sa Danijelom Dimitrovskom ima nalednika Matiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading