UŽAS, MAJKA TROJE DECE NESTALA NETRAGOM: Izašla s posla ranije, njene stvari pronađene razbacane po parku i u reci, poslednji put viđena OVDE!

Autor:

Svet

13.12.2023

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gejnor Lord (55) nestala je u petak nakon što je završila sa poslom u centru Noriča, u Velikoj Britaniji. U toku je policijska potraga za nestalom majkom troje dece, a nadležni su objavili snimke njenog poslednjeg kretanja, nakon što je njen kaput otkriven u reci.

UŽAS, MAJKA TROJE DECE NESTALA NETRAGOM: Izašla s posla ranije, njene stvari pronađene razbacane po parku i u reci, poslednji put viđena OVDE!

Foto: SKY NEWS / SCREENSHOT

Snimci sa nadzornih kamera pokazuju kako napušta radno mesto u robnoj kući u 14.45 - sat i 15 minuta ranije nego što je planirano i hoda prema katedrali.

Njene stvari u obližnjem parku Vensum pronašao je jedan prolaznik, koji je obavestio policiju oko 20 časova, a policajci su pronašli ličnu kartu u njenoj torbici, izveštava Skaj njuz.

 

 

Njena odeća - uključujući belu košulju, žutu majicu bez rukava, dva prstena i njen telefon i naočare - pronađena je u parku na različitim lokacijama, saopštila je policija.

Kaput je pronađen u reci.

Policajci veruju da je "možda ušla u vodu" - a specijalizovani timovi za podvodnu pretragu iz policije Linkolnšira uključili su se u potragu.

Park je zatvoren od subote.

Nadzornik Ves Hornigold rekao je da policija posebno želi da čuje bilo koga ko je video Lord između 14.50 i 15.23 posle podne - jer "nije jasno zašto ona ide u dvorište katedrale za to vreme".

Lordova je opisana kao udata, visoka 167 centimetara, sa plavom kosom do ramena.

 

 

Poslednji trenuci nestale Gejnor

14.44 Gejnor Lord radi na šalteru za džin u robnoj kući "Jarrolds" - njena odeća je jasno vidljiva

14.45 -14.46 Ona odlazi preko utovarnog prostora u ulici Bedford

14.47 Šetnja do Londonske ulice pored "Cozy Club"-a

14.48 Kreće se Kvins ulicom ka katedrali

15.22 Vidi se na snimku na ulazu u katedralu. Neposredno pre izlaska, ona oblači kaput

15.23 Gospođa Lord odlazi iz katedrale u ulici Kvins. Nadzorna kamera pokazuje jasnu sliku njenog kaputa

15.49 Poslednje viđenje u Ulici Svetog Đorđa

15.53 Šeta prema ulici Pit

16.01 Gospođa Lord hoda ulicom Svetog Augustina - njeni poslednji pokreti snimljeni nadzornim kamerama pre nego što je nestala, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading