NA VELIKI PRAZNIK SE PORODILA PA OSTAVILA MRTVO NOVOROĐENČE U GRADSKOM PARKU! Godinama čuvala mračnu tajnu u srcu: Bila zamotana u peškir i PUPČANU VRPCU!

Autor:

Svet

08.09.2023

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Identitet majke nije objavljen zbog njenog statusa maloletnice u vreme tragičnog događaja.

NA VELIKI PRAZNIK SE PORODILA PA OSTAVILA MRTVO NOVOROĐENČE U GRADSKOM PARKU! Godinama čuvala mračnu tajnu u srcu: Bila zamotana u peškir i PUPČANU VRPCU!

Foto: pexels.com

Lokalne vlasti objavile su juče da je majka mrtve novorođene devojčice, čije je telo pronađeno u parku u Nju Džersiju na Badnje veče pre gotovo 40 godina, identifikovana i sada je optužena za napuštanje i smrt deteta.

Bebu, koju je nazvanu Meri, pronašla su dva dečaka u osamljenom parku u Mendham Taunšipu 1984. godine. Prema izveštajima, beba je bila zamotana u peškir i smeštena u plastičnu vrećicu, sa još uvek pričvršćenom pupčanom vrpcom. Nažalost, kada je pronađena, beba je još bila živa, ali nije preživela.

- Žena, koja je tada imala 17 godina, uhapšena je u Južnoj Karolini 24. aprila i kao maloletnica optužena za ubistvo iz nehata. Ona nije u pritvoru, ali je "pod policijskim nadzorom" - rekao je Karol.

Tužilac okruga Moris, Robert Karol, je izjavio da je žena koja je tada imala samo 17 godina uhapšena u Južnoj Karolini 24. aprila. Kao maloletnica, optužena je za ubistvo iz nehata i nije smeštena u pritvor, ali je pod policijskim nadzorom.

Identitet majke nije objavljen zbog njenog statusa maloletnice u vreme tragičnog događaja. Isto tako, identitet oca deteta, koji je tada imao 19 godina, otkriven je, ali vlasti su potvrdile da nije znao za postojanje bebe i da nije umešan u njenu smrt. Nažalost, otac je preminuo 2009. godine.

Motiv ili razlog napuštanja bebe nisu objavljeni, a slučaj je ponovo otvoren i rešen zahvaljujući poređenju DNK između deteta i oca. Tužilac Karol nije želeo da pruži dalje komentare u vezi sa slučajem.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading