PRIPREMALA JE BABU ZA KUPANJE KADA JE PRIMETILA DA NEŠTO NIJE U REDU: Dečak umalo ostao bez PRSTA zbog ove stvari, roditelji obavezno obratite pažnju!

Autor: M.O.

Lifestyle

04.09.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka je osetila da nešto nije u redu sa bebom.

PRIPREMALA JE BABU ZA KUPANJE KADA JE PRIMETILA DA NEŠTO NIJE U REDU: Dečak umalo ostao bez PRSTA zbog ove stvari, roditelji obavezno obratite pažnju!

Foto: shutterstock

Ako ste roditelj, znate koliko bezazlene i bizarne situacije mogu da nanesu štete vašem detetu.

Ono o čemu roditelji ni ne razmišljaju za neke je prava trauma. 

Tako je i jedna mama na svom TikToku pokazala šta se desilo njenoj bebi pa upozorila sve!

- Dok je spremala svog dvomesečnog sina za kupanje, primetila je da nešto nije u redu sa njegovim nožnim prstom, oko kojeg je bila omotana kosa - rekla je. 

Iako vam može delovati bezazleno, dlaka može stvoriti ozbiljan problem jer zaustavlja protok krvi na taj način. 

Republika

Foto: Shutterstock

Bebi je dlaka zaustavila dotok krvi u prstiću

- Želela bih da upozorim sve roditelje na to da redovno proveravaju nožne prste svoje dece. Ja sam ih svom detetu uvek proveravala, međutim pre neki dan mi se dogodilo da sam mu skinula čarapice da promenim pelenu i da sam primetila da mu je kosa obmotana oko nožnog prsta - rekla je zabrinuta mama, a onda objasnila zbog čega ta sitiuacija uopšte nije bezazlena.

Majka je pokušala sama da skine dlaku ali nije uspela, te je odmah otišla u bolnicu. Nakon nekoliko sati čekanja, medicinske sestre su joj rekle da mogu odvesti bebu kući jer nisu mogli da pronađu dlaku, te joj rekli kako je otpala. 

 

 


Olivija je znala da nešto nije u redu. Na sreću, verovala je svojim instinktima i insistirala da lekari ponovo pogledaju. Ispostavilo se da se kosa duboko urezala u Harvijevu kožu. Zbog toga je preko njega izrasla nova koža i sakrila malu, ali ozbiljnu pretnju.

Odmah su zakazali operaciju a doktor je rekao kako je uklonjen samo mali deo kose oko prsta i da će ipak morati da iseče tkivo i da je amputacija jedina moguća opcija.

Operacija je prošla uspešno a mali dečak ima kao posledicu samo ožiljak. 

Obavezno proveravajte bebama prstiće kako im se ovo ne bi dogodilo. Majka Olivija je rekla kako beba nije plakala niti se ponašala kao da je nešto boli i da je čista sreća to što je uočila dlaku dok je još bila vidljiva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading