BEBA NAĐENA MRTVA NA ULICI: Pоlicija uhapsila dvojicu muškaraca i ženu zbоg ubistva

Autor:

Svet

09.12.2023

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novorođena beba pronađena mrtva u Ipsviču

BEBA NAĐENA MRTVA NA ULICI: Pоlicija uhapsila dvojicu muškaraca i ženu zbоg ubistva

Foto: Tanjug/AP

Nedavni događaji u Ipsviču, Velika Britanija, šokirali su javnost nakon što je telo novorođene bebe pronađeno na ulici Norvič.

Ovaj uznemirujući incident pokrenuo je istragu o sumnjivim okolnostima oko smrti nedužnog deteta.


Policija u akciji


Policija Safolka je brzo reagovala na izveštaj o pronalasku tela bebe, a rezultat toga je hapšenje dvojice muškaraca i jedne žene.

Oni se trenutno nalaze u pritvoru radi ispitivanja, dok se istraga nastavlja. Glavni nadzornik detektiva Džejn Toping izjavila je da je ovo veoma tužan incident i da je istraga u ranoj fazi.


Neobjašnjiva smrt


Policija je saopštila da se smrt novorođenčeta tretira kao "neobjašnjiva", što dodatno budi sumnje i podstiče javnost na zahtev za pravdom. Detalji oko ovog slučaja su još uvek ograničeni, ali javnost s nestrpljenjem očekuje dalji razvoj situacije.


Reakcije javnosti


Ova tužna vest je izazvala talas empatije i zabrinutosti među građanima Ipsviča i šire. Mnogi se pitaju kako je moguće da se tako nešto desi i zahtevaju odgovornost za počinioce ovog zlodela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading