OGNJEN AMIDŽIĆ PREKINUO NAGLO EMISIJU ZBOG VAŽNOG OBAVEŠTENJA: Voditelj pred milionima otkrio ISTINU, pa obelodanio SNIMAK!

Autor:

Zabava

05.12.2023

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić sve iznenadio!

OGNJEN AMIDŽIĆ PREKINUO NAGLO EMISIJU ZBOG VAŽNOG OBAVEŠTENJA: Voditelj pred milionima otkrio ISTINU, pa obelodanio SNIMAK!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Na samom početku nove emisije ,,Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić predstavio je večerašnje goste, među kojima su se našle pevačice Marija Mikić i Barbara Bobak. Nakon što ih je predstavio, Ognjen je prekinuo naglo emisiju i otkrio šta su Barbara i Marija uradila samo nešto pred početak emisije. 

Ognjen je ispričao da su njih dve snimale izazov u tržnom centru, koji je bio, kako i sam kaže, urnebesan, te je obavestio gledaoce da će imati priliku to da i vide:

Foto: youtube.com/AmiG Show

Ognjen Amidžić

 

- Marija i Barbara su pokušale da snimi jedan izazov u tržnom centru, koji sam ja radio pre nekoliko godina, ali su se totalno izblamirale - rekao je Ognjen na početku emisije. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Adjela

06.12.2023 21:47

Ovaj Amidzic se ponasa kao retardiran,emisija mu je nekad bila dobra,a vec dugo uzas...katastrofa gosti,glupe igrice,budalastina nevidjena... Nije mi jasno ko vise gleda njegovu nebuloznu emisiju