OGNJEN AMIDŽIĆ PREKINUO PROGRAM: Saopštio bitnu vest uživo na Pinku!

Autor:

Zabava

29.11.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj podelio srećne vesti sa gostima i publikom!

OGNJEN AMIDŽIĆ PREKINUO PROGRAM: Saopštio bitnu vest uživo na Pinku!

Foto: printscreen/RTVPink

U sinoćnoj epizodi emisije "Amidži šou", voditelj Ognjen Amidžić obratio se publici na veoma emotivan način. Naime, Amidžić je prekinuo razgovor sa gostima kako bi čestitao rođendan svom sinu Matiji, koji je tog dana slavio svoj poseban dan. Ovaj gest izazvao je oduševljenje kako u studiju, tako i kod publike koja je pratila emisiju.

Nakon što je prekinuo razgovor sa gostima, Ognjen Amidžić je uputio nežne reči svom sinu Matiji.

- Ja ću Matiji mom da čestitam rođendan, prošla je ponoć... Matija, legendo, da ti kažem nešto, da si živ i zdrav, hvala ti što si se rodio - rekao je voditelj, pa dodao:

- Želim ti sve što želim sebi, pa puta pet! Samo da si mi živ i zdrav, i da si srećan - dok su se gosti pridružili čestitkama.

Voditelj Ognjen Amidžić nedavno je podelio i ličnu srećnu vest sa publikom. Naime, otkrio je da je njegova partnerka Mina Naumović trudna, te da će iduće godine dobiti još jedno dete. Ovo iznenađenje dodatno je obogatilo emotivnu atmosferu u studiju.

Republika

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading