LUKA JOVIĆ POVREĐEN! Poznato KOLIKO će odsustvovati!

Autor:

Sport

27.12.2023

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac doživeo je povredu na meču sa Salernitanom.

LUKA JOVIĆ POVREĐEN! Poznato KOLIKO će odsustvovati!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaler Milana, Luka Jović, doživeo je povredu skočnog zgloba na meču sa Salernitanom i najverovatnije će biti van stroja za duel sledećeg kola protiv Sasuola.

Srpski reprezentativac taman je počeo da se vraća u svoju prepoznatljivu formu, s obzirom da je na tri prethodna susreta u Seriji A, Jović isto toliko puta zatresao protivničku mrežu, a dva puta su njegovi golovi direktno uticali na osvajanje bodova slavnog kluba sa San Sira. Poslednji u nizu doneo je remi Milanu i sprečio senzaciju na gostovanju Salernitani.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović u dresu Milana

Ipak, taj meč ispostavio se koban po udarnu iglu Milana, te su sve veće šasne da neće biti u protokolu za naredno kolo. Kako prenosi italijnanski “Calciomercato“, modrica je navodno i dalje prisutna, a lekarski tim čini sve što je u njihovoj mogućnosti da Srbina u najkraćem vremenskom intervalu oporavi za predstojeće izazove.

Ono što može da raduje sve navijače italijanskog velikana je činjenica da povreda izgleda nije ozbiljnije prirode, te će se Jović naći na raspolaganju Stefanu Pioliju već početkom sledeće godine. 

Milan trenutno zauzima treću poziciju u italijanskom šampionatu sa 33 poena, i biće im potreban Jović iz vremena u Ajntrahtu, tačnije Luka kakav se prikazao u zadnjih par duela u Milanu, kako bi se aktivno oključio u borbu za titulu. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading