SRPSKO ČUDO I DEBI IZ SNOVA: Vunderkind ZATRESAO MREŽU za Milan!

Autor:

Sport

17.12.2023

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelepa vest stiže nam iz Italije.

SRPSKO ČUDO I DEBI IZ SNOVA: Vunderkind ZATRESAO MREŽU za Milan!

Foto: printscreen youtube arena sport

Mladi reprezentativac Srbije Jan Karlo Simić debitovao je za prvi tim Milana, a odmah se upisao u strelce!

Jan Karlo  je  ušao na teren umesto povređen Pobege u 24. minutu, a u 41. uspeo da zatrese mrežu Monce i tako na prvoj utakmici u seniorskom fudbalu skrene pažnju na sebe.

Simić je letos bio na pripremama Milana, čak oduševio partijom protiv Real Madrida kada su se javili brojni klubovi da ga dovedu na pozajmicu, ali su na San Siru procenili da je najbolje da se dodatno razvija u mladom timu.

Stefano Pioli je usred velikih kadrovskih problema morao da mu da šansu u prvom timu, a on je to iskoristio na najbolji mogući način.

Momak rođen u nemačkom Nurtingenu odlučio je da zaigra za Srbiju, zemlju njegove majke, i jedan je od najbitnijih igrača tima Radovana Krivokapića u omladinskoj selekciji.

Reprezentativac Srbije Luka Jović nalazi se na klupi za rezervne igrače, a i Luka je dokazao svom treneru da je u fantastičnoj formi, tako da će sigurno dobijati šansu u nastavku sezone.

Velika stvar i za reprezentaciju Srbije je ukioliko dobijemo standardni tandem u velikanu kao što je FK Milan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading