"BOMBA" IZ ITALIJE: Zlatan Ibrahimović PREUZIMA Milan!?

Autor:

Sport

11.12.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači roso-nera sanjaju povratak svoje legende.

"BOMBA" IZ ITALIJE: Zlatan Ibrahimović PREUZIMA Milan!?

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović je pre nekoliko meseci završio profesionalnu karijeru u dresu Milana, a ako je verovati italijanskim medijima sada je blizu klupe italijanskog giganta.

Naime, nakon poraza od Atalante u Bergamu, sadašnjem treneru Stefanu Pioliju je ozbiljno "uzdrmana klupa", a vlasnici kluba mu vide naslednika upravo u legendi iz Švedske.

Republika

Foto: Starsport

Stefano Pioli

 

Ibrahimović ne bi mogao sam da vodi Milan jer nema odgovarajuću trenersku licencu, a na klupi bi zajedno sa njim sedeo nekadašnji saigrač Ignacio Abate.

Abate je trenutno trener omladinaca Milana i beleži fantastične rezultate.

Čelni ljudi kluba iz "grada mode"  smatraju da bi Zlatan svojim autoritetom i iskustvom i Abate svojim odličnim taktičkim zamislima bili dobitna kombinacija.

Stefano Pioli mora da prezimi u Evropi da bi zadržao posao.

Ovo neće biti lak zadatak pošto se Milan trenutno nalazi na poslednjem mestu F grupe Lige šampiona sa pet osvojenih bodova iz isto toliko mečeva.

U poslednjem kolu roso-neri gostuju Njukaslu, a imaće imperativ pobede.

Vodeća je Borusija Dortmund sa 10 osvojenih bodova, prati ih PSŽ sa 7, dok Njukasl na trećoj poziciji ima 5 kao i Milan.

 

Standings provided by Sofascore

 

Milan je u Seriji A na trećoj poziciji sa sedam bodova manje u odnosu na Juventus koji je na drugoj poziciji i čak devet u odnosu na lidera Inter.

Ostaje da se vidi da li će Stefano Pioli zadržati posao ili će Zlatan Ibrahimović dobiti šansu da se oproba u trenerskim vodama.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading