PROBLEM ZA MILAN: Ostali bez NAJBOLJEG IGRAČA!

Autor:

Sport

12.11.2023

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefano Pioli na mukama.

PROBLEM ZA MILAN: Ostali bez NAJBOLJEG IGRAČA!

Foto: Tanjug

Fudbaler Milana Rafael Leao doživeo je povredu mišića desne butine tokom utakmice protiv Lećea u subotu.

Kako je saopšteno iz Milana, radi se o povredi prvog stepena, ali nije precizirano koliko će Leao biti odsutan sa terena.


Prema navodima italijanskih medija, portugalski fudbaler bi mogao da pauzira između dve i tri nedelje, što bi značilo da će propustiti najmanje dve utakmice, protiv Fiorentine u prvenstvu i Borusije Dortmund u Ligi šampiona.
Republika

Foto: Tanjug

Rafael Leao

 


Leao je ove sezone postigao četiri gola za Milan i bio je jedan od ključnih igrača u timu. Njegov izostanak će sigurno uticati na rezultate ekipe u narednim utakmicama.

Pored Leaa, kapiten Milana Davide Kalabrija takođe je doživeo povredu, ali lakšeg stepena. Postoji mogućnost da on propusti predstojeće utakmice reprezentacije Italije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024.

Iako je Leaoova povreda loša vest za Milan, postoji šansa da on bude spreman za narednu utakmicu u Ligi šampiona protiv Borusije Dortmund. Ova utakmica je od velikog značaja za Milan, koji se nalazi u grupi sa Real Madridom i Šahtjorom, te će biti neophodno da ekipa bude u najboljem sastavu.

Nadamo se da će se Leao što pre oporaviti i vratiti na teren kako bi nastavio da doprinosi dobrim rezultatima svog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading