JOVIĆ ZALUDEO ITALIJANE! Srpski reprezentativac DOČEKAO svojih pet minuta! Gazeta mu ukazala veliku ČAST! (FOTO)

Autor:

Sport

23.12.2023

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač roso-nera doneo bod Milanu protiv Salernitane.

JOVIĆ ZALUDEO ITALIJANE! Srpski reprezentativac DOČEKAO svojih pet minuta! Gazeta mu ukazala veliku ČAST! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Pristalice Milana treći put u kratkom vremenskom intervalu slave Luku Jovića. Srpski reprezentativac u petak je uspeo da donese bod roso-nerima na gostovanju protiv Salernitane u 90. minutu utakmice - 2:2 (1:1).

Malo ko je pretpostavljao da će se tim sa San sira mučiti protiv davljenika u borbi za opstanak, ali je Salernitana "pokazala zube" favoritu za titulu i priredila veliko iznenađenje u 17. kolu Serije A.

Ipak, Jović je po svoj prilici oduševio novinare popularne italijanske "Gazete delo Sport" zbog čega je zadobio glavno mesto na naslovnoj strani subotnjeg izdanja časopisa širom Apeninskog poluostrva.

 

 

Ako se realno gleda situacija, potpuno i zasluženo, jer je srpski napadač konačno pronašao svoju staru formu koja ga je krasila tokom boravka u Ajntrahtu, pa je posle golova protiv Frozinonea i Atalante, zatresao mrežu i Salernitane, nakon samo 20 minuta provedenih na terenu.

Italijanski mediji su Luki već nadenuli nadimak "đavolčić", a na strani još piše da je Milan čekao sve do 90. minuta na spas koji je doneo Jović.

Što se tabele tiče, Milan je trenutno na trećem mestu Serije A sa 33 boda, osam manje od Intera koji ima i susret manje danas sa Lečeom na "Đuzepe Meaci".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading