EKSKLUZIVNO! JOVIĆ ZA REPUBLIKU NAKON GOLA U BERGAMU: Osećam da se vraćam u FORMU!

Autor: M. M.

Sport

09.12.2023

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka ponovo strelac!

EKSKLUZIVNO! JOVIĆ ZA REPUBLIKU NAKON GOLA U BERGAMU: Osećam da se vraćam u FORMU!

Foto: https://www.profimedia.rs/

Srpski fudbaler Luka Jović bio je strelac za svoj Milan u porazu od Atalante u Begramu - 3:2 (1:1) u okviru 15. kola Serije A. 

Napadač "rosonera" ušao je sa klupe i opravdao poverenje trenera Stefana Piolija, a pogodio je mrežu rivala za 2:2 samo osam minuta nakon što je kročio na teren umesto Kristijana Pulišića u 72. 

- Sigurno da rezultat u Bergamu nije onakav kakav smo priželjkivali. Moglo je da ode i na drugu stranu. Igrali smo bolje u prvih 45 minuta, ali inicijativa nije rezultovala prednošću - kaže Luka Jović ekskluzivno za portal Republika.

Bivši centarfor slavnog Real Madrida u prošlom kolu prekinuo je post u dresu giganta iz Milana, koji je trajao od kako je letos stigao na San Siro, pošto je bio strelac i protiv Frozinonea - 3:1. Srbin je tada načeo mrežu rivala.

- Sto se mene tiče, dva gola u dve utakmice zaredom - osećam da se vraćam u formu u kojoj želim da budem. Dobro treniram i rad konačno počinje da se isplaćuje. Uz poverenje trenera Piolija, zaista mislim da sam na dobrom putu da pokazem da navijači i ekipa mogu da računaju na mene - dodaje Luka Jović i osvrće se na predstojeću utakmicu koju će fudbaleri Milana igrati protiv Njukasla 13. decembra u gostima:

- Okrenuti smo sledećem izazovu, a to je Liga šampiona i dokazivanju da imamo kvalitet za nastavak takmičenja u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Srpski fudbaler Luka Jović bio je strelac za svoj Milan u porazu od Atalante u Begramu - 3:2 (1:1) u okviru 15. kola Serije A. Napadač "rosonera" ušao je sa klupe i opravdao poverenje trenera Stefana Piolija, a pogodio je mrežu za 2:2 samo osam minuta nakon što je kročio na teren umesto Kristijana Pulišića u 72. - Sigurno da rezultat u Bergamu nije onakav kakav smo priželjkivali. Moglo je da ode i na drugu stranu. Igrali smo bolje u prvih 45 minuta, ali inicijativa nije rezultovala prednošću - kaže Luka Jović za portal Republika. Bivši centarfor Real Madrida u prošlom kolu prekinuo je post u dresu Milana, koji je trajao od kako je letos stigao na San Siro, pošto je bio strelac i protiv Frozinonea - 3:1. Srbin je tada načeo mrežu rivala. - Sto se mene tiče, dva gola u dve utakmice zaredom - osećam da se vraćam u formu u kojoj želim da budem. Dobro treniram i rad konačno počinje da se isplaćuje. Uz poverenje trenera Piolija, zaista mislim da sam na dobrom putu da pokazem da navijači i ekipa mogu da računaju na mene - dodaje Jović i osvrće se na predstojeću utakmicu koju će Milan imati protiv Njukasla 13. decembra u gostima: - Okrenuti smo sledećem izazovu, a to je Liga šampiona i dokazivanju da imamo kvalitet za nastavak takmičenja u Evropi.

Komentari (0)

Loading