BMW SMRTI UBIO DVA PRIJATELJA - JEDAN ISPAO IZ KOLA, UDARIO GA DRUGI AUTOMOBIL! Poginuli na licu mesta, brat blizanac za dlaku izbegao tragediju!

Autor:

Hronika

09.12.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravični detalji udesa u kom su poginula dva mladića.

BMW SMRTI UBIO DVA PRIJATELJA - JEDAN ISPAO IZ KOLA, UDARIO GA DRUGI AUTOMOBIL! Poginuli na licu mesta, brat blizanac za dlaku izbegao tragediju!

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Mario Ž. (28) iz Donjeg Novog Sela i Mile A. (30) iz Komletinaca poginuli su u petak uveče u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nekoliko stotina metara od izlaza iz sela Komletinci nedaleko od slavonskog grada Otoka.

Planirali su slavlje u kafiću u Komletincima, a Mariu otac nije dao automobil jer je znao da će piti, zato je Mile došao po njega i povezao ga do svog sela. Poseban doživljaj im je bilo to što je Mile starog ''fiata'' zamenio crvenim ''BMW-om''.

Prema svedočenjima njihovih prijatelja, družili su se s ostalima u jednom od lokalnih kafića proslavljajući praznik. Ubrzo je pao mrak i magla, a put je bio klizav. Mario je želeo da ide kući, a Mile ga je odvezao, pre toga rekavši prijateljima da se brzo vraća. Kada su izašli iz Komletinaca, ispred njih na putu se navodno našao autobus koji je Mile odlučio da zaobiđe. Dao je gas, ali je BMW proklizao na putu i zahvatio bankinu, zarotirao se i seleteo sa puta, a onda udario u drvo. U nekom trenutku suvozač Mario je ispao iz auta, dok je Mile ostao u smrskanom automobilu.

Nezvanično se saznaje da je na Maria koji je ostalo da leži na putu, a onda je na njega dodatno naletelo drugo vozilo čiji vozač nije uspeo na vreme da reaguje.

- Bilo je strašno videti taj prizor, dva mrtva mladića. Ekipa Hitne pomoći samo je mogla da ustanovi momentalnu smrt. Mi smo došli na intervenciju ali smo većinu vremena proveli tražeći uokolo i treću nastradalu osobu, jer smo u prvom trenutku imali dojavu da je s njima bio i treći mladić. Ali njegovog tela nije bilo. Srećom pa se to ispostavilo netačno, odnosno navodno je taj treći u zadnji tren odustao od toga da pođe s njima autom! - kaže Ivica Barnjak, šef DVD-a Otok čija je ekipa pristigli na mesto nesreće. Neslužbeno se saznaje da je taj koji je slučajno izbegao nesreću jer se predomislio, brat blizanac nesrećno stradalog Mileta. I on je bio s njima u kafiću te večeri.

- Svi smo u šoku. Momke smo dobro znali, posebno Mileta. Dečko je bio vredan, radio je u jednoj privatnoj šumarskoj firmi. Štedeo je novac kako bi kupio nov auto. Bio je baš srećan zbog tog BMW-a. Nikad baš nije divljao na putu ni pravio probleme. Ne možemo da verujemo da smo sedeli zajedno svi za stolom i onda smo nakon 15 minuta čuli da je poginuo - kažu Miletovi i Mariovi prijatelji za 24 sata.

- Jako vredan dečko. Radio je u šumi, krčio drva, živeBo je od prodaje drveta za ogrev. Uvek spreman da pomogne. Tata mu toga dana nije dao automobil jer je znao da će momci možda popiti, a, eto, sudbina se izgleda ne može izbeći - zaključili su.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading