POGINUO SRBIN U STRAVIČNOJ NESREĆI U HRVATSKOJ! Nastradala još dvojica muškaraca, ''audi'' se zakucao u ostrvo naplatne rampe!

Autor:

Hronika

06.12.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin (25) podlegao povredama.

POGINUO SRBIN U STRAVIČNOJ NESREĆI U HRVATSKOJ! Nastradala još dvojica muškaraca, ''audi'' se zakucao u ostrvo naplatne rampe!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Policija i hitna pomoć

Juče je na izlazu iz tunela Učka u smeru Istre u Hrvatskoj došlo do stravične saobraćajne nesreće u kojoj su na licu mesta poginula dva državljanina Bosne i Hercegovine. Kako se navodi, radi se o tridesetsedmogodišnjaku i dvadesetsedmogodišnjaku.

Srbin (25), koji je bio putnik u automobilu marke ''audi'' je nažalost, i pored velikih napora lekara podlegao povredama.

Jedini preživeli iz nesreće je vozač ''audija'' koji je teško povređen i još uvek mu se bore za život, a nalazi se u riječkoj bolnici, piše Index.

Iz policije su saopštili kako je došlo do nesreće, a uzrok je neprilagođena brzina.

- Zbog neprilagođene brzine automobil je udario u saobraćajnu signalizaciju, a potom i na deo ostrva naplatne kućice. Dve su osobe poginule, a dve su povređeni u nesreći koja se dogodila juče oko 19 sati na izlazu iz tunela Učka. Nesreća se dogodila kada je 27-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao automobilom, bosanskohercegovačke registracijske oznake, iz pravca Rijeke prema Vranji brzinom većom od propisane. Izlaskom iz tunela i dolaskom do krivine u desno, vozač nije prilagodio brzinu kretanja uslovima na putu, već je skrenuo u levo i udario u signalizaciju, a potom i na deo ostrva naplatne rampe - naveli su iz hrvatske policije.

Saobraćaj je bio obustavljen na neko vreme na ovoj deonici puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading