''ŽAO MI JE ŠTO JE ČOVEK POGINUO!'' Otac Peđe Stojakovića na saslušanju ispričao detalje tragedije - pozlilo mu!

Autor:

Hronika

17.11.2023

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag Stojaković saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

''ŽAO MI JE ŠTO JE ČOVEK POGINUO!'' Otac Peđe Stojakovića na saslušanju ispričao detalje tragedije - pozlilo mu!

Foto: republika, google earth

Otac čuvenog košarkaša Predraga Peđe Stojakovića, Miodrag Stojaković, izjavio je na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, da mu je teško zbog činjenice da je u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu u kojoj je učestvovao, poginuo Mirko M. (60).

On je tokom saslušanja rekao da je moguće da je loše procenio situaciju u saobraćaju dok je vršio polukružno okretanje, ali da mu  "najteže pada to što je muškarac nastradao".

- On je tokom iznošenja odbrane ispričao da je prošao na zeleno svetlo na semaforu i počeo da obavlja polukružno okretanje i da je možda bila njegova loša preocena. I dalje je bio u šoku, ali je naveo da ne zna da li su mu možda zdravstveni problemi doprineli tome da ne proceni dobro, ili brzina drugog vozila koje je naišlo - rekao je izvor Kurira.

Tužilaštvo je saopštilo da je Miodrag Stojaković saslušan i da, s obzirom na to da nije ranije osuđivan krivično niti prekršajno, kao i da ima stalnu adresu boravka, nije predložen pritvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Inače, njemu se zbog zdravstvenih problema koje ima od ranije, tokom saslušanja slošilo.

Podsetimo, juče je oko 17.30 časova došlo do teške saobraćajne nesreće na Zrenjaninskom putu u blizini Borke, a istragom je utvrđeno da je Stojaković udario "mercedesom" u "pežo" u kom je kao suvozač bio nastradali Mirko M. (60) . Od siline udara "pežo" je uleteo u lokal pored puta.

- M.S. je prednjim delom vozila udario u desnu bočnu stranu putničkog vozila „pežo“ kojim je upravljala A.M. - dodaje se u saopštenju. Takođe, pored Mirka M. koji je podlegao povredama, jedan putnik iz tog automobila je teško, a dvoje lako povređeno.

Kako je saopšteno iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva, otac Peđe Stojakovića je alkotestiran i utvrđeno je da nije imao alkohola u krvi u vreme nesreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading