OTAC PEĐE STOJAKOVIĆA DOVEDEN NA SASLUŠANJE KOD TUŽIOCA! Učestvovao u udesu u Borči u kom je poginuo Mirko!

Autor:

Hronika

17.11.2023

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Peđe Stojakovića priveden zbog sumnje u učestvovanje u saobraćajnoj nesreći u kojoj je nastradao muškarac.

OTAC PEĐE STOJAKOVIĆA DOVEDEN NA SASLUŠANJE KOD TUŽIOCA! Učestvovao u udesu u Borči u kom je poginuo Mirko!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Predrag Stojaković

Otac proslavljenog košarkaša Peđe Stojakovića, Miodrag Stojaković, priveden je na saslušanje u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, nakon što je učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je nastradao Mirko M. (60). Nakon saslušanja, tužilaštvo će odlučiti da li će predložiti sudiji za prethodni postupak da Stojakoviću odredi pritvor do 30 sati.

Nesreća se dogodila juče u naselju Sebeš, u blizini Borče, oko 18.30 sati. Miodrag Stojaković se polukružno okretao na Zrenjaninskom putu, kada je u njega udario automobil u kom je kao suvozač bio Mirko M. (60). Za volanom "pežoa" u kom je bio nastradali, bila je njegova supruga. Lokal se nalazi na samoj ivici kod mosta i semafora, gde je dozvoljeno polukružno okretanje, ali se sumnja da Stojaković nije vodio računa o udaljenosti drugih vozila.

Očevidac ove nesreće je za beogradske medije ispričao da je scena bila jeziva i da je "puklo" kada je automobil završio u lokalu. Žena koja je vozila je bila u šoku i zapomagala, dok je stariji čovek, otac košarkaša, jedva izašao iz kola. U želji da obavesti nekoga o nesreći, pokušao je da pozove nekoga na telefon.

Policija je odmah stigla na mesto udesa, a Miodragu Stojakoviću je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva određeno zadržavanje. Prema nezvaničnim informacijama, Stojaković je alkotestiran i vađena mu je krv, a rezultati su pokazali da u trenutku nesreće nije bio pod dejstvom alkohola.

Miodrag Stojaković je otac proslavljenog košarkaša Peđe Stojakovića, a u tekstu se pominje i Mirko M. (60), supruga nastradalog muškarca kao i policija koja je reagovala na mesto udesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading