SILOVAO ME JE KAD SAM IMALA 12 GODINA, A REKAO MI JE DA IDEMO "U ŠETNJU" Bivša rijaliti učesnica bila u KANDŽAMA PAKLA, a sad se POSVETILA VERI!

Autor:

Zabava

17.11.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja rijaliti zvezda otkrila da je bila zlostavljana.

SILOVAO ME JE KAD SAM IMALA 12 GODINA, A REKAO MI JE DA IDEMO "U ŠETNJU" Bivša rijaliti učesnica bila u KANDŽAMA PAKLA, a sad se POSVETILA VERI!

Foto: facebook

Nekadašnja reality zvijezda Simona Mijoković otkrila je u nedavnom intervjuu detalje o svom životu koji su iznenadili mnoge. Iako se nekada bavila javnim životom i bila učesnica "Farme", danas je posvećena veri i živi skromno sa svojom porodicom. Međutim, malo ko zna da je Simona prošla kroz teška životna iskušenja i da je u jednom trenutku izgubila svoju nevinost sa samo 12 godina.

Republika

Foto: facebook

Simona Milijković

Moja najveća životna rana bila je kada je mama ostavila tatu. Moja bajka sretnog života završila je kada me mama na neko vrijeme ostavila. Kasnije je mene i brata uzela iz Zagreba u Sloveniju, tako da sam četvrti razred osnovne škole išla na Breganu, a peti počela u Brežicama - rekla je u emisiji "Agape" na radiju Mir iz Međugorja.


Kako je sama rekla, bila je odličan đak sve do jednog trenutka kada je počela biti zlostavljana.
Republika

Foto: facebook

Simona Milijković

- Kada sam počela biti zlostavljana, tada sam se počela povlačiti u sebe, a onda i do trenutka s 12 godina, kada me jedan dečko prevario sa "šetnjom" i uzeo moju nevinost. Tada sam postala žena. Isti tren izgubila sam osjećaj za sve dobro i prestala se baviti sportom. Istog trena počela sam krasti mami cigarete i tražila društvo gde ću moći sve zaboraviti.

Međutim, stvari su se dodatno zakomplikovale kada je otkrila da je trudna sa samo 15 godina. Kako nije imala podršku porodice, odlučila je da uradi abortus. Ali to nije bio jedini put da je prekinula trudnoću. U narednoj godini je imala još dva abortusa, što je bilo jako teško za nju. U tom periodu, Simona se počela baviti prostitucijom kako bi zaradila novac za svoju porodicu.

Ipak, život joj se promijenio kada je upoznala svog prvog muža Antu Gotovca sa kojim ima kćerku Mihaelu. Međutim, i ta veza je završila nakon nekoliko godina, a Simona je nastavila da se bori sa svojim demonima. Konačno, pronašla je sreću sa drugim suprugom Stanislavom Mijokovićem sa kojim ima četvoro dece: ćerke Amaliju i Zvezdanu i sinove Joshuu i Michaela.

Iako se mnogo toga promijenilo u njenom životu, Simona je naučila da se ne predaje i da se bori za ono što je zaista važno. Danas je ponosna majka i žena koja je prevazišla svoje teške početke i pronašla mir u veri.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dr

17.11.2023 21:09

Dosta sntim pričama ah bavila se prostitucijom da pomogne porodici.Šalju se loše poruke mladim devojkama.Nije prostitucija ni posao ni hobi To je jedna potpuna degradacija sebe kao bića.jedno potonuće životno.Ne pričajte tako olako o tome.kso jedno vreme se baviš time.To biće je sasvim ruinirano

MMNN

18.11.2023 12:10

Nije ni čudo što nam se deca ubijaju, drogiraju, kupuju diplome, kradu. Kakva vera? Vidite li da je ova žena sa posebnim potrebama. Mediji vole da pišu ovakve monstrumske priče... Fuj!!!