EVO KAD ĆE SE ODRŽATI KOMEMORACIJA ŽARKU LAUŠEVIĆU: Pojavile se zvanične informacije!

Autor:

Zabava

17.11.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jugoslovensko dramsko pozorište izdalo zvanično saopštenje!

EVO KAD ĆE SE ODRŽATI KOMEMORACIJA ŽARKU LAUŠEVIĆU: Pojavile se zvanične informacije!

Foto: ATAImages

Komemoracija povodom smrti Žarka Lauševića biće održana u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu u ponedeljak, 20. novembra u 11 časova. Prema saopštenju iz JDP-a, ispraćaj i kremacija će se održati na Novom groblju u Beogradu, sa početkom u 14 časova. Glumac Žarko Laušević preminuo je u 63. godini nakon kraće i teže bolesti.

Kremacija će se obaviti u 14:45 časova, nakon okupljanja ispred kapele i opela, što je potvrđeno na zvaničnom sajtu JKP "Pogrebne usluge Beograd". Žarko Laušević bio je jedan od najpoznatijih glumaca u srpskoj kinematografiji, a njegove uloge su ostavile veliki uticaj na domaću filmsku scenu.

Republika

Foto: E-Stock

Žarko Laušević

Rođen je na Cetinju, u Crnoj Gori, 1960. godine. Diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Bio je poznat po svojim ulogama u filmovima "Balkan ekspres", "Balkan ekspres 2", "Bure baruta", "Pad Italije", "Boj na Kosovu" i mnogim drugim.


Njegova smrt je šokirala javnost, a mnogi su se opraštali od njega putem društvenih mreža. Žarko Laušević će zauvek ostati upamćen kao jedan od najtalentovanijih glumaca naše zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading