STRAŠNA NESREĆA NA KONCERTU POZNATOG PEVAČA: Žena zadobila teške povrede, lekari joj se BORE ZA ŽIVOT!

Autor:

Zabava

17.11.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obožavateljka od 70 godina, pokušala je da preskoči nekoliko redovaali se u tom trenutku okliznula i pala niz šest redova sedišta, zadobivši teške povrede glave i lica.

STRAŠNA NESREĆA NA KONCERTU POZNATOG PEVAČA: Žena zadobila teške povrede, lekari joj se BORE ZA ŽIVOT!

Foto: Instagram.com

Koncert Robija Vilijamsa u Sidneju okupio je veliki broj ljudi koji su došli da uživaju u hitovima poznatog pevača. Međutim, jedan nesrećan događaj obeležio je ovaj spektakl. Naime, jedna obožavateljka, žena od 70 godina, pokušala je da preskoči nekoliko redova kako bi bila što bliža pop zvezdi. Nažalost, u tom trenutku se okliznula i pala niz šest redova sedišta, zadobivši teške povrede glave i lica.

Sve se odigralo u trenutku dok je publika zajedno sa Robijem Vilijamsom u glas pevala njegove hitove. Kako se navodi, žena je želela da se popne malo više, kako bi imala bolji pogled na pozornicu. Potparol bolnice "Sent Vinsent" izjavio je da su pozvani zbog ove nesreće i da je žena prevezena u kritičnom stanju.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Robi Vilijams

Iako je publika bila uznemirena zbog ovog događaja, koncert je nastavljen kao i planirano. Međutim, ova nezgoda ostavila je utisak na sve prisutne, a posebno na pevača koji se nakon koncerta oglasio na društvenim mrežama i izrazio svoju zabrinutost za obožavateljku koja se sada bori za život.


Žena koja je pala na koncertu Robija Vilijamsa ima 70 godina i trenutno se nalazi u komi. Njeno ime nije saopšteno, ali se navodi da je želela da bude što bliže pop zvezdi kako bi imala bolji pogled na njegov nastup. Ova nezgoda nas podseća da treba biti pažljiv i oprezan u svim situacijama, posebno kada se nalazimo na velikim okupljanjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading