NAŠ REPER GUBI VID: Oglasio se iz bolnice, fanovi PREPLAŠENI! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.11.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Heni otkrio da ima zapaljenje očnmog nerva zbog čega gubi vid na jednom oku!

NAŠ REPER GUBI VID: Oglasio se iz bolnice, fanovi PREPLAŠENI! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Heni

Reper Henny, poznatiji kao Miloš Stojković, nedavno je zabrinuo svoje pratioce na Instagramu kada je objavio fotografiju na kojoj prima infuziju. Ovaj 27-godišnji reper se sada oglasio povodom svojeg zdravstvenog stanja i otkrio da mu se pogoršalo, što je rezultiralo otkazivanjem svih predstojećih nastupa.

Naime, Henny je otkrio da ima zapaljenje očnog nerva u mozgu, zbog čega gubi vid na jednom oku. Da bi se izborio sa ovim problemom, reper je primoran da koristi jače terapije. Ipak, on se trudi da bude optimističan i ističe da je zahvalan što i dalje ima jedno funkcionalno oko i što mu je sluh bolji nego ikad.


Pored toga, Henny je iskoristio priliku da apeluje na svoje fanove da brinu o svom zdravlju i da se odreknu loših navika. Očigledno je da su se ovi saveti odnosili i na njega samog, budući da je nedavno dobio upozorenje od strane lekara.

Ovaj mladi reper je inače jednom prilikom pokušao da se prijavi za takmičenje "Zvezde Granda". Kako je sam izjavio, bio je veliki fan ovog šoua i želeo je da pokaže svoj talenat. Međutim, žiri mu je tada dao savet da se prijavi sledeće godine, jer njegovo pevanje nije bilo na najvišem nivou. Ipak, Henny nije odustao od svoje ljubavi prema muzici i godinama je učio i napredovao, pa je sad jedan od najpoznatijih repera na javnoj sceni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading