RAZVEO SE ĐURO PALICA! Poznati glumac priznao da je sad slobodan čovek: Stavio sam TAČKU NA TO!

Autor:

Zabava

17.11.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac u emisiji otkrio da je solo, pa se prisetio situacije kada je jedva ostao živ.

RAZVEO SE ĐURO PALICA! Poznati glumac priznao da je sad slobodan čovek: Stavio sam TAČKU NA TO!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Branko Babović, poznatiji kao Đura Palica, nedavno se razveo nakon dugogodišnjeg braka. Ovu informaciju glumac je podelio u emisiji "Magazin In", gde je otkrio i svoje mišljenje o fizičkom izgledu nakon razvoda.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Televizija Nikšić

Branko Babović

- Nedavno sam stavio tačku na svoj dugogodišnji brak - rekao je Babović za "Magazin In", iznoseći detalje o svom razvodu. Osim što je otkrio da je sada slobodan čovek, Branko je prokomentarisao i svoj fizički izgled, na šta se nadovezao voditelj Milan Milošević.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Sanja Marinković

- O, zato on i sija! Može Đura još da cepa dobro, sigurno - našalio se Milošević, dok se njegova koleginica Sanja Marinković nadovezala na temu golišavih muškaraca koji cepaju drva.


Inače, Branko Babović je pre nekoliko godina prošao kroz tešku zdravstvenu situaciju, kada su mu lekari hitno morali da operišu debelo crevo.
Republika

Foto: Republika

Branko Babović se skida na aerodromu

- Bilo je jako kritično. Mislio sam da neće sve dobro proći jer sam dugo trpeo bolove. Srećom, sve je završeno bez većih problema - izjavio je tada Babović, zahvaljujući se medicinskom timu koji ga je spasao.

Podsećamo, glumac je rođen u Nikšiću, a školovao se na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Nakon što je neko vreme proveo u Prištinskom pozorištu, vratio se u Beograd gde je nastavio da se bavi glumom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading