JOVIĆ ZATRESAO MREŽU DRUGI PUT U NIZU: Doneo izjednačenje Milanu nakon osam minuta na terenu!

Autor:

Sport

09.12.2023

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da se vraća u formu

JOVIĆ ZATRESAO MREŽU DRUGI PUT U NIZU: Doneo izjednačenje Milanu nakon osam minuta na terenu!

Foto: www.profimedia.rs

Milan trenutno igra duel protiv Atalante u Bergamu. Prava rezultatska klackalica viđena je na ovom susretu. Povela je Atalanta preko Lukmana, Žiru je doneo poravnanje rezultata, da bi tim iz Bergama preko istog igrača iz Nigerije došao još jednom do vođstva.

Stajalo je na semaforu 2:1 sve do 80. minuta, a onda je na scenu stupio Luka Jović.

Srbin je ušao u igru svega osam minuta ranije, ali se sjajno pozicionirao i mirno čekao svoju priliku da lopta dođe do njega, te je elegantno sproveo u protivničku mrežu na dodavanje Kristijana Pulišića.

Republika

Foto: Profimedia

Jović po dolasku u Rosonere

 

Ovo može potencijalno značiti povratak u prepoznatljivu formu Luke Jovića koji se upisao u listu strelaca drugi put na dva meča, s obzirom da je u prošlom kolu bio jedan od junaka na "San Siru" protiv Frozinonea. On je postigao uvodni gol, da bi Rosoneri na kraju slavili sa 3:1.

Jović je poslednji put postigao golove na dva meča u nizu još pre više od godinu dana, kada je u dresu Fiorentine pogađao protiv Intera, pa potom protiv istanbulskog Bašakšehira u Ligi Konferencije. 

Trener Milana nedavno je imao samo reči hvale za Srbina.

- Mislim da Luka poseduje mnogo kvaliteta. Fizički je mnogo bolje nego pre tri meseca ili mesec dana. On je fudbaler koji poseduje kvalitet za koji smo znali. Mora još malo da podigne intenzitet igre, ali se odlično snalazio u šesnaestercu i sa loptom u nogama. Ubeđen sam da će biti jedan od ključnih igrača za nas - rekao je Pioli o Luki.

Videćemo može li Jović da nastavi sa dobrim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading