NOVI PORAZ SRPKINJA: Nemačka ubedljiva na Svetskom prvenstvu!

Autor: M. M.

Sport

09.12.2023

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostao je još meč sa Japanom.

NOVI PORAZ SRPKINJA: Nemačka ubedljiva na Svetskom prvenstvu!

Foto: Tanjug/AP

Ženska rukometna reprezentacije Srbije poražena je od selekcije Nemačke, koja je opravdala ulogu favorita na Svetskom prvenstvu - 31:21 (14:13). Nemice su na taj način izborile plasman u četvrtfinale završnog turnira u Danskoj, dok se Srbija, kojoj je ostalo još da odigra meč sa Japanom, još ranije oprostila od plasmana u narednu fazu.

Najefikasnije u srpskom sastavu bile su Jovović sa šest, Bojičić, Laništanin, Radević, Radosavljević sa po dva gola, dok su pobedničkom timu ubedljiv trijumf donele Dol sa pet, Lehter, Bolk i Behrend sa po četiri gola.

Izabranice selektora Uroša Bregara parirale su Nemačkoj samo tokom prvog poluvremena, imale su minus od jednog gola, da bi u nastavku meča Nemačka pojačala agresivnost u odbrani i dodala gas u napadu i mirno je privela meč kraju.

Ovo je još jedan poraz naših reprezentativki nakon Danske, Rumunije i Poljske, a jedino slavlje bilo je protiv protiv selekcije Čilea.

Nemice imaju osam bodova, sigurno mesto u četvrtfinalu, a za drugo mesto će se boriti Danska i Rumunija, a bliža cilju je selekcija Rumunije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading