UROŠ BREGAR (NE)ZADOVOLJAN: "Nisam sumnjao, ali MORAMO BOLJE"!

Autor:

Sport

05.12.2023

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska rukometna reprezentacija Srbije plasirala se u drugu fazu Svetskog prvenstva.

UROŠ BREGAR (NE)ZADOVOLJAN: "Nisam sumnjao, ali MORAMO BOLJE"!

Foto: Starsport

Uroš Bregar

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar izjavio je u Herningu da nije sumnjao u pobedu protiv Čilea, ali je dodao ne može da bude zadovoljan igrom svog tima.

Rukometašice Srbije plasirale su se večeras u drugu fazu takmičenja na Svetskom prvenstvu, pošto su pobedile Čile 30:16 u meču poslednjeg, trećeg kola grupe E.

Srbija je na kraju osvojila treće mesto u grupi iza Danske i Rumunije i izborila je plasman u drugu fazu planetarnog šampionata.

-Ne mogu da budem zadovoljan igrom, ali pritisak koji su nosile na svojim leđima se osetio kod ovih igračica. Moram da istaknem i koliko je golman Čilea bila dobra na današnjoj utakmici i da im čestitam na igri - rekao je Bregar na konferenciji za medije.

Republika

Foto: Starsport

Uroš Bregar

 

 -Nijednog trenutka nisam sumnjao u našu pobedu, iako smo posle dobrog otvaranja ušli u seriju promašenih zicera i tehničkih grešaka. Taktiku u poluvremenu nisam menjao, na pauzi nisam hteo previše da pričam, cilj je bio da se smire i da odigraju ono što smo spremali. Nadam se da ćemo igračice koje nisu mogle da nastupaju oporaviti za naredne utakmice i da ćemo moći da izađemo u punom sastavu -zaključio je selektor Srbije.

Rukometašica Srbije Emilija Lazić je istakla da je najbitnije da je njen tim ostvario pobedu.

- Čestitala bih saigračicama i stručnom štabu, ogroman je pritisak bio na našim leđima i to se videlo po našoj igri. Najbitnije je da smo pobedile i daćemo sve od sebe da se ispravimo u nastavku takmičenja - izjavila je Lazić. Srbija, Rumunija i Danska će drugoj fazi SP igrati u Trećoj grupi sa selekcijama Poljske, Nemačke i Japana.

Rukometašice Srbije u drugu fazu SP nisu prenele nijedan bod, a u prvom kolu druge faze igraće sedmog decembra protiv Poljske. Plasman u polufinale SP izboriće dve najbolje plasirane selekcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading