SPORTSKI SAVEZ SRBIJE UGOSTIO NAŠE SJAJNE BORCE: Doneli čak 11 medalja sa Svetskog prvenstva!

Autor: M. M.

Sport

04.12.2023

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štefanek i Marinković ponosni!

SPORTSKI SAVEZ SRBIJE UGOSTIO NAŠE SJAJNE BORCE: Doneli čak 11 medalja sa Svetskog prvenstva!

Foto: SSS

Srpska reprezentacija u kik boksu je ove godine na Svetskom prvenstvu napravila veliki rezultat: od 19 članova tima, osvojeno je 11 medalja i to 4 zlatne, 4 srebrne i 3 bronzane.

Srpski tim je ove godine učestvovao u dve discipline: lou kik i K1, i zauzeo je 5. mesto na svetskoj tabeli uspešnosti u obe discipline.

Osvajači zlatnih medalja su: Danijel Memedovski, Lea Blagojević, Aleksandra Krstić i Nikola Todorović, srebrna odličja su osvojili: Aleksandar Menković, Saida Bukvić, Valentina Keri i Nemanja Knežić, dok su bronzu u Srbiju doneli: Boban Nikolić, Aleksandar Konovalov i Nevena Stefanović.

Povodom ovog uspeha predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković ugostili su osvajače medalja i rukovodstvo Kik boks saveza Srbije. 

- Reprezentativci Srbije, borci u kik boksu, dokazali su kako se bori i predstavlja naša zemlja. Nije mala stvar biti najbolji na svetu, a svi moramo biti svesni koliko odricanja i rada se nalazi u svakoj od ovih medalja. Zato čestitam od srca. Verujem da vreme šampiona tek dolazi. A ne smemo izostaviti ni one koji nisu ovaj put osvojili medalje, verujemo u sve one koji naporno treniraju i bore se za zastavu i grb Srbije - rekao je Štefanek, a čestitkama se pridružio i Marinković:

- Pridružiću se predsednikovim čestitkama. Kik boks savez Srbije jedan je od najuspešnijih neolimpijskih saveza, zato želim da nastavite da radite predano i u budućnosti nižete rezultate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading