MIJATOVIĆ PRED ODLASKOM IZ ZVEZDE: Velikani zagrizli za Zvezdinog "vunderkida"

Autor:

Sport

04.12.2023

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da će još jedan mladi fudbaler rano "preko"

MIJATOVIĆ PRED ODLASKOM IZ ZVEZDE: Velikani zagrizli za Zvezdinog "vunderkida"

Foto: Starsport

Odlična rola i ozbiljna uloga u timu Crvene zvezde u jesenjem delu sezone dovela je do toga da se velikani već sada interesuju za Jovana Mijatovića.

Popularni Bekam je ove jeseni postigao pet golova i podelio jednu asistenciju u seniorskom dresu crveno-belih, dok je u Omladinskoj Ligi šampiona tresao mrežu Mančester sitija i Jang Bojsa. Od pet pogodaka u prvom timu, tri su došla u krucijalnim momentima za Zvezdu, pošto je Mijatović lično doneo pobedu i inicirao preokret tima Baraka Bahara u važnim mečevima za šampionski naslov protiv Javora i Železničara.

Neosporno je da Mijatović poseduje vanserijski talenat, "njuh" za gol, kretnju, sve ono što se od jednog špica traži, međutim... izgleda da je neizbežno da ga zadesi sudbina Luke Jovića, Marka Grujića i ostalih. Kako javljaju mnogi izvori, mladi golgeter se nalazi u fokusu dva velikana evropskog fudbala - Zenita i Fejenorda.

Republika

Foto: Starsport

Jovan Mijatović

 

Navodno, Fejnord je spreman da ponudi pet miliona evra, za koliko je pre dve zime Marko Lazetić otišao u Milan.

Međutim, to nije sve.

Šampion Rusije, pozivajući se na ugovor crveno-belih sa naftnim gigantom Gaspromom (ujedno i glavni finansijer Zenita), stavio je pravo preče kupovine na Mijatovića i Stamenića. To znači da Zenit u svakom trenutku može da izjednači ponudu nekog inostranog kluba za Jovana Mijatovića, i dobije snažnog napadača. Letos je već jedan fudbaler otišao put Rusije - Strahinja Eraković i čini se da je zadovoljan svojim izborom.

Pored Jovana Mijatovića, Crvena zvezda očekuje značajan prihod od prodaje Osmana Bukarija. Pominje se ozbiljna cifra, jedna od najvećih u poslednjih deset godina.

Ostaje nam da sačekamo zimsku pauzu i vidimo rasplet situacije oko mladog talenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading