TRENER UPUTIO LUKI JOVIĆU MOĆNE REČI: Pioli PREZADOVOLJAN srpskim centarforom!

Autor:

Sport

03.12.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon prvenca u dresu Milana sve je lakše.

TRENER UPUTIO LUKI JOVIĆU MOĆNE REČI: Pioli PREZADOVOLJAN srpskim centarforom!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski napadač Luka Jović dočekao je da postigne prvenac u dresu Milana

Bivši centarfor Real Madrida letos je stigao na San Siro, u smiraj prelaznog roka, a prvi pogodak postigao je početkom decembra. Luka Jović doneo je prednost rosonerima u 14. kolu italijanske Serije A protiv Frozinonea, nakon što je matirao golmana gostiju Stefana Turatija za 1:0 u finišu prvog poluvremena (43. minut). 

Srpski golgeter upisao je i asistenciju na ovom meču, pošto je imao uspešno dodavanje kod trećeg gola Milana koji je postigao Tomori u 74. minutu. Konačnih 3:1 postavio je Brešiani u 82.

Luka je dobio priliku usled povreda Žirua i Rafaela Leaa, a maksimalno je istu i iskoristio.

Republika

Foto: Starsport

Stefano Pioli

 

Trener Milana Stefano Pioli imao je samo reči hvale za svog napadača.

- Mislim da Luka poseduje mnogo kvaliteta. Fizički je mnogo bolje nego pre tri meseca ili mesec dana. On je fudbaler koji poseduje kvalitet za koji smo znali. Mora još malo da podigne intenzitet igre, ali se odlično snalazio u šesnaestercu i sa loptom u nogama. Ubeđen sam da će biti jedan od ključnih igrača za nas - rekao je Pioli o Luki.

Dobra forma Luke Jovića sigurno raduje i selektora Srbije dragana Stojkovića koji će Jovića sigurno uvrstiti na spisak ukoliko nastavi da pruža ovakve partije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading