ZALUDEO EVROPU GOLGETERSKOM FORMOM: Luka Jović na meti jednog od najvećih klubova na svetu!

Autor: P. Z.

Sport

25.12.2023

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije bi mogao da napusti Milan posle samo šest meseci.

ZALUDEO EVROPU GOLGETERSKOM FORMOM: Luka Jović na meti jednog od najvećih klubova na svetu!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski fudbaler Luka Jović ušao je u golgetersku formu poslednjih nedelja, pošto je na prethodne četiri utakmice za Milan postigao tri pogotka.

Međutim, kako piše španski "Mundo Deportivo", postoji šansa da reprezentativac Srbije posle samo šest meseci napusti San Siro i vrati se na Pirineje.

Navodno, u Barseloni nisu zadovoljni centralnim napadačima ove sezone, pošto je Robert Levandovski postigao samo devet golova, a mladi Mark Guju svega dva. Zbog toga Katalonci u januaru žele da dovedu novog centarfora, ali im je izbor poprilično sužen.

Zbog finansijskih problema u kojima se klub nalazi, Barselona mora da targetira igrače kojima ugovor ističe već u junu 2024. godine i koji bi zbog toga jeftino mogli da stignu u Kataloniju.

Prvi među jednakima ističe se bivši napadač Real Madrida Luka Jović, koji bi tako imao priliku da pokaže "kraljevskom klubu" da se ogrešio o njega.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović u dresu Real Madrida

Podsetimo, Jović je u Real stigao na leto 2019. godine iz Ajntrahta iz Frankfurta, u transferu vrednom 63 miliona evra, ali nije opravdao očekivanja, pošto je na 51 utakmici postigao samo tri gola. Na kraju je posle tri godine agonije prešao u Fiorentinu bez obeštećenja.

Osim za pomenute Milan, Fiorentinu, Real i Ajntraht, Jović je tokom karijere nastupao još za Benfiku i Crvenu zvezdu.

Inače, Jovićevi konkurenti za transfer u Barselonu mogli bi da budu Entoni Marsijal, Gabrijel Barbosa, Miči Bačuaji, Olivije Žiru i Visam ben Jeder, piše španski list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading