GOSPOĐETINA SE SPUSTILA NA KOLENA: Sneža Borjan puši nasred plaže (VIDEO, FOTO)

Autor: P. Z.

Sport

25.12.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiv sadržaj na Instagram profilu supruge iskusnog golmana.

GOSPOĐETINA SE SPUSTILA NA KOLENA: Sneža Borjan puši nasred plaže (VIDEO, FOTO)

Foto: instagram.com/ borjan_milan_official

Verovatno najpoznatija žena fudbalera u srpskom fudbalu je Snežana Borjan, supruga Milana Borjana, koji je trenutno na pozajmici iz Crvene zvezde u Slovanu iz Bratislave.

Sneža gotovo svakodnevno na društvenoj mreži Instagram, na kojoj je prati nešto manje od 75.000 ljudi, objavljuje nove provokativne fotke i video snimke kojima dovodi do ludila pripadnike jačeg pola.

Popularna "gospođetina" je trenutno na odmoru sa porodicom na Maldivima, odakle ne manjkaju objave sa plaže u minijaturnom bikiniju.

Ovog puta je odlučila da na storiju počasti fanove vrelom fotkom otpozadi, na kojoj se vidi kako kleči na još vrelijem pesku.

Republika

Foto: Instagram printscreen/snezanafi

Snežana Borjan na Maldivima

Svega nekoliko minuta kasnije, Sneža je objavila i jedan video snimak na svom Instagram profilu.

Na njemu se pohvalila kako uživa na ležaljci u plićaku i puši nargilu, dok mali talasi zapljuskuju obalu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Za sada nije poznato do kada će porodica Borjan biti na Maldivima, ali ono što je verovatno je da će do kraja odmora znati vraćaju li se u Bratislavu ili Beograd, pošto postoji šansa da novi trener Crvene zvezde Vladan Milojević poželi iskusnog golmana nazad na Marakani pre dogovorenog isteka pozajmice.

Ove sezone je prvi golman šampiona Srbije bio Omri Glazer, koji je na 26 utakmica primio je 31 gol, a devet puta je ostao nesavladan. Sa druge strane, Milan Borjan je na 28 mečeva za Slovan primio 34 gola i takođe je devet puta sačuvao mrežu netaknutom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading