VLASNIK NUDI 500 EVRA U NOVOM SADU ZA INFORMACIJE O PSU: Rio je veliki pas koji nikada nije odlazio od kuće!

Autor:

Vesti

25.12.2023

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestao pas Rio u Novom Sadu, vlasnik nudi novčanu nagradu za informacije

VLASNIK NUDI 500 EVRA U NOVOM SADU ZA INFORMACIJE O PSU: Rio je veliki pas koji nikada nije odlazio od kuće!

Foto: Društvene mreže


U Novom Sadu se dogodila neobična situacija - nestao je veliki pas po imenu Rio, a vlasnik je odlučio da ponudi novčanu nagradu od 500 evra za informacije o njegovom nestanku.

Rio je više od tri godine živeo sa svojim vlasnikom na Klisi, ali nikada ranije nije odlazio od kuće, što čini ovaj događaj još zagonetnijim.



Rio - Veliki pas koji privlači pažnju



Rio je opisan kao veliki pas svetlo krem boje sa tamnom njuškom, težine preko 50 kilograma. Vlasnik ističe da je reč o zaista velikom psu, koji ne može proći neprimećen. Ovo je prvi put da je Rio nestao, što dodatno budi sumnju i zabrinutost kod vlasnika.

Vlasnik je za Telegraf.rs izjavio: "Mislim da je kod nekog, to je veliki pas, ne može da se ne primeti. Rio ima preko 50 kilograma. Ovo je prvu put da nestane, a imam ga već tri godine."
Republika

Foto: Društvene mreže

Nestali pas Rio

 

Poziv za saradnju



Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom psu Rio može javiti na broj telefona: 062 400 800. Vlasnik je očajan zbog nestanka svog ljubimca i nada se da će uz pomoć javnosti uspeti da pronađe Ria i vrati ga kući.

Nestanak psa Ria je izazvao veliku pažnju javnosti, a vlasnikova odluka da ponudi novčanu nagradu ukazuje na to koliko mu je stalo da pronađe svog vernog pratioca. Nadamo se da će se Rio uskoro vratiti kući i nastaviti da uveseljava svog vlasnika svojom veličinom i nežnošću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading