POVRATAK OTPISANIH: Milojević doneo prvu odluku u drugom mandatu na Marakani!

Autor: P. Z.

Sport

04.01.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi-stari trener Crvene zvezde zasukao rukave.

POVRATAK OTPISANIH: Milojević doneo prvu odluku u drugom mandatu na Marakani!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde nisu na najbolji mogući način odigrali jesenji deo sezone, pošto su u Ligi šampiona završili grupnu fazu kao najgora ekipa ekiltnog takmičenja, a u Superligi Srbije gledaju u leđa Partizanu.

Zbog svega toga, čelni ljudi kluba su uručili otkaz skupocenom treneru Baraku Baharu, a na njegovo mesto se vratio Vladan Milojević, čovek koji je 2017. godine pokrenuo Zvezdin preporod.

Crveno-beli su na jesen imali prenatrpani igrački kadar, zbog čega izraelski stručnjak nije računao na sve fudbalere, ali je Milojević odlučio da par njih kod njega dobije šansu da se pokaže.

U pitanju su iskusni štoper Nemanja Milunović i vezista koga je Zvezda godinama jurila Edmund Ado, piše "MaxBet sport".

Republika

Foto: Starsport

Edmund Ado

Naravno, to što će im Milojević pružiti šansu, ne znači da će imati garantovano mesto među startnih 11, već ih očekuje borba sa paklenom konkurencijom.

Zvezdin Klark Kent je poznat kao trener koji igra sa četvoricom pozadi, odnosno dvojicom štopera, pa će Milunović imati težak posao da se izbori za poziciju u timu pored Aleksandra Dragovića, Uroša Spajića, Nasera Đige i Miloša Degeneka.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Milunović

Sa druge strane, ništa lakši posao ne čeka ni Ada, kome će konkurenti za mesto na terenu biti Hvang In-Bom, Gelor Kanga, Kings Kangva, Srđan Mijailović i Marko Stamenić.

Crveno-beli će posle Božića početi sa zimskim pripremama, čiji glavni deo će ove godine provesti na Kipru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading