SAMO NEKA KAPLJE: Novak na Junajted kupu zaradio pravo BOGATSTVO!

Autor: P. Z.

Sport

04.01.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zna se kako su finansijski prošli i ostali sprski teniseri.

SAMO NEKA KAPLJE: Novak na Junajted kupu zaradio pravo BOGATSTVO!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Teniska reprezentacija Srbije nije uspela da se dokopa same završnice Junajted kupa, pošto je u četvrtfinalu poražena od domaćina Australije.

Međutim, bez obzira na to, srpski teniseri i teniserke su postali dosta bogatiji zbog samog učešća.

Najviše od svih, zaradio je Novak Đoković.

Nole je čak 200.000 dolara dobio samo za učešće, pobede u singlu donele su mu po 38.325, dok ona jedna ostvarena u mešovitom dublu vredi 7.200. Dakle, najveći teniser svih vremena je ukupno zaradio 283.850 dolara u Pertu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Što se ostalih članova naše reprezentacije tiče, najbolje je prošla Olga Danilović koja je zaradila ukupno 39.400 dolara.

Hamad Međedović je prihodovao 22.200 dolara, Natalija Stevanović 15.000, a Nikola Ćaćić i Dejana Radanović po 6.000.

Posle eliminacije sa Junajted kupa, srpske tenisere očekuje Australijan open, koji je na programu od 14. do 28. januara, a u nedelji koja mu prethodi će se igrati kvalifikacije za prvi grend slem sezone.

Najveći favorit u muškoj konkurenciji će svakako biti Novak Đoković, koji će pokušati da osvoji 11. titulu u Melburnu, a ukupno 25. grend slem trofej. Ukoliko bi mu to pošlo za rukom, zaradio bi nešto više od 2.100.000 američkih dolara. Naravno, u slučaju osvajanja titule, Nole bi odbranio i sve bodove koje brani od prošle godine, kada je takođe podigao pehar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading