PRELETEO SA NJIM 160 KILOMETARA PA POBEGAO U PUSTINJU! Čovek ukrao avion u Americi!(VIDEO)

Autor:

Svet

04.01.2024

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvaničnici severnog dela Las Vegasa izneli su sumnje da bi uhapšeni mogao da stoji i iza pokušaja provala u avione, čak tri dana pre nego što je uhapšen.

PRELETEO SA NJIM 160 KILOMETARA PA POBEGAO U PUSTINJU! Čovek ukrao avion u Americi!(VIDEO)

Foto: Youtube/Scope News

Muškarac iz Ajdaha uhapšen je pod sumnjom da je ukrao avion iz hangara u severnom Las Vegasu. 

Policija je saopštila da je muškarac uspeo da ukrade avion i preleti do aerodroma u Kaliforniji, udaljenog više od 160 kilometara, pre nego što je pobegao u pustinjsku oblast. 

Objavljen je i snimak krađe letelice, na kojem se vidi kako muškarac, pre nego što se odlučio na ovaj potez, u avion unosi nekoliko flaša alkoholnog pića.

Nakon hapšenja, on se trenutno nalazi u pritvoru u okrugu San Bernandino i suočava se sa optužbama za krađu aviona i prenos imovine u drugu saveznu državu.


Prema izveštaju agencije AP, muškarca očekuju optužbe za krađu aviona i prenos imovine u drugu saveznu državu. Dodatno, lokalna televizijska stanica KSNV-TV prenela je da ga u Nevadi potencijalno očekuju još neke optužbe.

Zvaničnici severnog dela Las Vegasa izneli su sumnje da bi uhapšeni mogao da stoji i iza pokušaja provala u avione, čak tri dana pre nego što je uhapšen. Ovo izaziva dodatnu pažnju javnosti i postavlja pitanje da li je ovo bio izolovan incident ili deo šireg uzorka ponašanja.


Avion koji je ukraden, prema informacijama iz kancelarije šerifa okruga San Bernandino, procenjen je na 80.000 dolara. 

Podsećamo, u Belizeu su sredinom oktobra naoružani pljačkaši upali na aerodrom i ukrali avion. Oni su pod pretnjom oružijem zarobili čuvara na aerodromu i dokopali se Cessne 208 Caravan sa kojom su ubrzo poleteli. Njihov let bio je kratkog daha jer je avion neposredno nakon poletanja zakačio električnim kablove ulične rasvete i srušio se blizu aerodroma, a dvojica pljačkaša su poginula.

 

Bonus video


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading