IGRAO JE ZA OBA VEČITA RIVALA, A EVO KOGA FAVORIZUJE: Legenda košarke iznela mišljenje o POBEDNIKU DERBIJA!

Autor:

Sport

04.01.2024

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni košarkaš i trener se oglasio povodom novog evroligaškog sukoba večitih.

IGRAO JE ZA OBA VEČITA RIVALA, A EVO KOGA FAVORIZUJE: Legenda košarke iznela mišljenje o POBEDNIKU DERBIJA!

Foto: Starsport

Večiti derbi

Sve smo bliži novom okršaju večitih u Evroligi. Danas od 20.00 časova sve oči evropske košarke biće još jednom uprte ka Beogradu. S obzirom na značaj i intenzitet kakav nosi duel Partizana i Zvezde Meridianbet, u javnosti se svakim novim duelom javljaju eminentna lica srpskog i svetskog sporta, pružajući svoje mišljenje o mogućem ishodu. 

Sada se oglasila legenda jugoslovenske košarke, Zoran Slavnić. Prvo je uporedio kako si derbiji izgledali nekad i danas. 

- Naravno da ću gledati derbi, ići će i sin sa mnom jer se to ne propušta, ali ovo više nije derbi kakav je nekada znao da bude. Nekada je imao miris i ukus i bio je nešto specijalno za igrače i navijače. Šteta što neće biti gostujućih navijača na utakmici, jer to daje poseban doživljaj i ukras derbiju kakvog smo svi voleli - izjavio je bivši igrač i trener oba večita rivala.

Republika

Foto: Starsport

Zoran Slavnić

Zatim se dotakao onoga što sve najviše zanima, ko će izaći kao pobednik na kraju.

- Partizan ide dobrim putem, još uvek traže igru, ali imaju veliki potencijal koji uvek mogu da iskoriste, ali smatram da je Zvezda Meridianbet bliža pobedi i da će veliku ulogu imati ogroman broj navijača koji će dati svoj doprinos. Brejkom nad Makabijem i Fenerbahčeom su napravili veliki korak i ulili dosta samopouzdanja koje uz momentum u dobru energiju mogu da iskoriste u derbiju - naglasio je Slavnić. 

Na kraju je dao veliku važnost Milošu Teodosiću, za kog smatra da može biti igrač odluke. 

- Kod njega je najbitnija fizička spremnost, on je kreativac koji ima strahovit pregled igre i fantastičan je asistent koji će imati veliku ulogu u ishodu meča ako bude bio fizički spreman, ali u suprotnom Zvezda Meridianbet neće imati mnogo koristi od njega - dovršio je Moka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading