ODREĐENE SUDIJE ZA EVROLIGAŠKI VEČITI DERBI! Partizanovi navijači NIKAKO ne mogu biti zadovoljni!

Autor:

Sport

03.01.2024

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Zvezde Meridianbet imaju više razloga za sreću odabirom arbitara.

ODREĐENE SUDIJE ZA EVROLIGAŠKI VEČITI DERBI! Partizanovi navijači NIKAKO ne mogu biti zadovoljni!

Foto: Shutterstock, wikipedia

Sve u Beogradu trenutno miriše na spektakl. Pred nama je još jedan evroligaški večiti derbi i biće odigran u četvrtak od 20.00 časova u Areni. Domaćin će biti Zvezda Meirdianbet, a sada je i poznato koji arbitri će na sebe uzeti breme uzavrele atmosfere. 

Evroliga je odredila da na čelu trojke bude jedan od najboljih i najiskusnijih sudija, Fernando Roka iz Portugala. On je već nekoliko puta delio pravdu na utakmicama Partizana i kluba sa Malog Kalemegdana ove sezone.

Foto: Starsport

Duel Avramovića i Hange sa prošlog večitog derbija

Ipak, crveno-beli imaju bolji učinak kada je u pitanju Roka. On je bio deo mečeva Zvezde Meridianbet sa Asvelom i Albom na domaćem terenu, a crveno-beli su slavili u oba meča. Sa druge strane, Portugalac je sudio Partizanu protiv Barselone, Bajerna i Valensije i crno-beli imaju samo jednu pobedu iz ta tri meča.

Tu će biti i Karlos Peruđa iz Španije, takođe sa ogromnim iskustvom. On je delio pravdu Zvezdi Meridianbet protiv Virtusa i Albe, gde crveno-beli imaju 1-1, dok je Partizanu sudio protiv Fenera i Željkov tim je tada pobedio.

Na kraju, crno-beli su "podređeni" kada je u pitanju treći arbitar. Pjotr Pastusjak iz Poljske sudio je Partizanu u porazu od Barselone, dok je Zvezdi Meridianbet delio pravdu u pobedi nad Avelom. 

Kada sve sagledamo, uviđamo da su crveno-beli na utakmicama dotičnih sudija dosta bolje prolazili nego večiti rival. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading