REPUBLIKA NA TRENINGU ZVEZDE MERIDIANBET: Evo šta kaže Sferopulos pred VEČITI DERBI!

Autor:

Sport

03.01.2024

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas četvrti večiti derbi u Evroligi, a mišljenja aktera iz crveno-belog tabora možete poslušati na dnu članka.

REPUBLIKA NA TRENINGU ZVEZDE MERIDIANBET: Evo šta kaže Sferopulos pred VEČITI DERBI!

Foto: Republika

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet dočekaće u četvrtak od 20.00 časova ekipu Partizana u okviru 19. kola najelitnijeg evropskog takmičenja. Četvrti večiti derbi u Evroligi je pred nama, a ljubitelji košarke imaju priliku da zavire u poslednje pripreme izabranika Janisa Sferopulosa, pred najiščekivaniju utakmicu sezone.

Republika je posetila trening Crvene zvezde Meridianbet pred sutrašnji okršaj. Prvi je na teren izašao Jago dos Santos, ali ne u opremi za trening.

Ubrzo se pojavio i trener ekipe Janis Sferopulos, koji je za medije govorio o sutrašnjem okršaju. 

- Derbi je uvek derbi, vrlo važna utakmica za nas. Igramo na domaćem terenu, pred našima navijačima, očekujemo tešku utakmicu kao i uvek. Nevezano za to kakve su ekipe ovakve utakmice su unikatne, imamo iskusne igrače u ovom tipu utakmica, moramo biti fokusirani umom i telom - izjavio je bivši stručnjak Makabija.  

Čitavu izjavu Trenera Sferopulosa možete poslušati u priloženom videu na dnu članka, kao i mišljenja iskusnog šutera Rokasa Gidraitisa, i prekaljenih defanzivaca Branka Lazića i Adama Hange 

Partizan značajno bolje stoji u Evroligi nego klub sa Malog Kalemegdana. Nakon pobede nad Asvelom, crno-beli su osmoplasirani na tabeli sa deset pobeda i osam poraza, te dolaze na noge večitom rivalu posle nešto lakšeg susreta. Sa druge strane, Crvena zvezda Meridianbet zauzima 15. poziciju sa učinkom od sedam pobeda na 11 mečeva.

Ipak, deluje kao da se crveno-belima smeši buđenje. Dobra igra protiv Fenerbahčea, i vrlo važna utakmica za mladog Nikolu Topića, ukazatelji su da se Zvezda Meridianbet ne sme potceniti, a kada se uzme u obzir da je u pitanju večiti derbi, onda možemo biti sigurni da favoriti ne postoje. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading